Ram kullanımı kendiliğinde artıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Qvo anasayfada falan yok artık baya uğraştım gözükmez oldu ama kökten kalkmıyor. Eset yerine ne kullanmamı tavsiye edersniz ?

Anyirootkit: temiz
Portatif Super Antispyware: Gta eflc oyununun launcher.exe'sini buldu.
PureRa yazılımı: http://www.mediafire.com/?8zu06ezxahkz549
Temp File Cleaner: o prgramı kullanamadım. Tıkladığım çalışmayu durdurdu.

- - - Güncellendi - - -

Logda var olduğu gözüküyor Tam kalkmamış. Tavsiyem Kaspersky IS'dir.
En nefret ettiğim şey o kadar dikkat etmeme rağmen qvo6 gibi yazılımların bilgisayarıma bulaşması. İmzandakı linke tıkladım indiriyorum kaspersky IS'i.

- - - Güncellendi - - -

Şu ESET çöplüğünü kaldırır mısın ? Windows 8 zaten içinde Microsoft Security Essentials bulunduruyor. Windows Defender diye geçiyor. Böyle gereksiz programlara gerek yok
Kaldırdım
Not:bütün mesajlarım 2 defa yollanıyor. Ve hızlı cevap ver dediğim zaman 1-2dakika bekliyorum sadece bu site değil vBulletin®'in başka bi forumunda dahada aynısı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe Buradan Eset Uninstaller aracını Masaüstüne indir. Bilgisayarını Güvenli Modda aç. Uygulamayı çalıştır. Bu şekilde Eset'in kaldırmadan sonra kalan tüm bileşen ve ayarlarını silecektir.

Avira Free , MSE , UnThreat Free gibi ücretsiz Güvenlik yazılımlarından birisini aktif koruma amaçlı kullanabilirsin. Kırekli yerine bu şekilde Free olması daha fazla koruma sağlar.

Ayrıca Aktif bir Optimizasyon yazılımı kullanman , aktif olan uygulamaları optimize edeceği için bu şekilde RAM artışını önler.

Advanced System Care Pro , Wise Care 365 PRO gibi yazılımlar işini görür.

ASC ve Wise tavsiye etmediğim programlar arasında. Tune up utulity yeterli fazlası ile, Bilmediğiniz yerlerine girmediğiniz takdirde zararı dokunmaz.

Tune up Utulity indiririyim mi? Genelde içinde toolbar vs. çıkıyor
Toolbar ile beraber geldiğini daha görmedim, toolbar ekli olanlar o söyledikleriniz oluyor genelde.
Tune up lazım ise yükleyebilirsin, Lazım değilse yükleme.

Toolbar ile beraber geldiğini daha görmedim, toolbar ekli olanlar o söyledikleriniz oluyor genelde.
Tune up lazım ise yükleyebilirsin, Lazım değilse yükleme.
Lazım değil. Şuan RAM kullanımı normal. 5 sekme açık(opera) 2,0GB.

Fakat svchost(kullanıcı: sistem) herzaman fazla kullanıyor. Svchost sizlerdede var mı?

- - - Güncellendi - - -

Gene yükseldi ram

Bilgisayarının özellikleri nedir? Windows güncelleştirmelerini hepsi yapılı mı ve hangi programları kuruyorsun formattan sonra? "Anakart CD'sinden sürücü kuruyorum abi" deme de bana....

Bilgisayarının özellikleri nedir? Windows güncelleştirmelerini hepsi yapılı mı ve hangi programları kuruyorsun formattan sonra? "Anakart CD'sinden sürücü kuruyorum abi" deme de bana....

Özellikler:
8Gb ram(4*2)/
gtx 660m 128bit/
İ5 ıvy bridge 3230m işlemci 2,6'dan 3,2 GHz/
750Gb western digital hdd 7200RPM
128Gb sandisk sdd. (Msi Ge60 0nd 602xtr)

Format sonrası resmi siteden driverler ccleaner chrome/opera ve oyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…