Resmi siteden hangi sürücüleri kuruyorsun? Windows 8.1 Türkçe çıktı. Onu paylaşacağız. onu kurarsın.
Genel olarak bluetooth, Gtx660, Hd4000, Çipset, S-bar, Ağ kartı(yüklemezsem internete bağlanamıyorum ve resmi site harici her yer mavi ekran vermesine sebeb oluyor(E2200)).Resmi siteden hangi sürücüleri kuruyorsun? Windows 8.1 Türkçe çıktı. Onu paylaşacağız. onu kurarsın.
Performans farkı var mı?Evet Tam sürüm daha dün çıkdı![]()
Ben daha denemedim yakında denerim.Performans farkı var mı?
Tamam. Ben de yükliyim kısa zamanda az önce bilgisayarı açılmadı bayağı uğraştırdı.Ben daha denemedim yakında denerim.
Orda bı ilginçlik oluşuyor8.1 kur ve sürücleri MSI'dan değil, firmaların sitesinden indir.
8.1 yüklerken yeniden bi windows yükleme işlemimi olacak yoksa direk setup çalıştırıp reboot yapıp kullancak mıyız?8.1 kur ve sürücleri MSI'dan değil, firmaların sitesinden indir.
Kurar iken Yükseltme seçersen Sürüm yükletmiş olursun program vs zarar vermenden. Ancak yükselttikden sonra programları tekrar kurman yararına olur.8.1 yüklerken yeniden bi windows yükleme işlemimi olacak yoksa direk setup çalıştırıp reboot yapıp kullancak mıyız?
Zaten çook çok öenmli program yok bilgisayarda fakat driverleri 8.1 destekliyecek mi?Kurar iken Yükseltme seçersen Sürüm yükletmiş olursun program vs zarar vermenden. Ancak yükselttikden sonra programları tekrar kurman yararına olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.