Ram kullanımı kendiliğinde artıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Resmi siteden hangi sürücüleri kuruyorsun? Windows 8.1 Türkçe çıktı. Onu paylaşacağız. onu kurarsın.
Genel olarak bluetooth, Gtx660, Hd4000, Çipset, S-bar, Ağ kartı(yüklemezsem internete bağlanamıyorum ve resmi site harici her yer mavi ekran vermesine sebeb oluyor(E2200)).

Windows 8.1 Tam sürüm mü?

Ben daha denemedim yakında denerim.
Tamam. Ben de yükliyim kısa zamanda az önce bilgisayarı açılmadı bayağı uğraştırdı.

- - - Güncellendi - - -

Ram yükselince youtubede bir şey açılmıyor video kasma yapıyor.

- - - Güncellendi - - -

360p'lik video 10 saniyesi 60 saniyede falan yükleniyor.

8.1 kur ve sürücleri MSI'dan değil, firmaların sitesinden indir.
Orda bı ilginçlik oluşuyor :) Mavi ekran yiyorum öyle yapınca. Cd'den kurduğumda bile ağ kartı yüzünden mavi ekran yiyordum. Şuanda RAM kullanımı tekrar düzeldi ama açılırken baya bekletiyor bazende açılmıyor bilgisayar.

- - - Güncellendi - - -

8.1 kur ve sürücleri MSI'dan değil, firmaların sitesinden indir.
8.1 yüklerken yeniden bi windows yükleme işlemimi olacak yoksa direk setup çalıştırıp reboot yapıp kullancak mıyız?

8.1 yüklerken yeniden bi windows yükleme işlemimi olacak yoksa direk setup çalıştırıp reboot yapıp kullancak mıyız?
Kurar iken Yükseltme seçersen Sürüm yükletmiş olursun program vs zarar vermenden. Ancak yükselttikden sonra programları tekrar kurman yararına olur.

Kurar iken Yükseltme seçersen Sürüm yükletmiş olursun program vs zarar vermenden. Ancak yükselttikden sonra programları tekrar kurman yararına olur.
Zaten çook çok öenmli program yok bilgisayarda fakat driverleri 8.1 destekliyecek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı