J jarvish Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #1 RAM mandalının biri kırıldı ona RAM takınca otursa bile PC açılmıyor. Ne yapabilirim?
Metehan1234 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #2 Bilgisayarciya götür ya da anakartı değiştir. Keşke dikkat etseydiniz. Artı 0 Eksi
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #3 jarvish dedi: RAM mandalının biri kırıldı ona RAM takınca otursa bile PC açılmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer o mandal kırılınca oturacaksa onu neden koysunlar oraya? Artı 0 Eksi
jarvish dedi: RAM mandalının biri kırıldı ona RAM takınca otursa bile PC açılmıyor. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Eğer o mandal kırılınca oturacaksa onu neden koysunlar oraya?
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.861 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #4 Metehan1234 dedi: Bilgisayarciya götür ya da anakartı değiştir. Keşke dikkat etseydiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı'nın çekeceği fiyata göre anakart alabilirsiniz eğer 1-2K arası isterse anakart alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Metehan1234 dedi: Bilgisayarciya götür ya da anakartı değiştir. Keşke dikkat etseydiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcı'nın çekeceği fiyata göre anakart alabilirsiniz eğer 1-2K arası isterse anakart alabilirsiniz.
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #5 eness24 dedi: Bilgisayarcı'nın çekeceği fiyata göre anakart alabilirsiniz eğer 1-2K arası isterse anakart alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne gerek var ki bilgisayarcının fiyat vermesine? Başka yerden de alınabilir. Artı 0 Eksi
eness24 dedi: Bilgisayarcı'nın çekeceği fiyata göre anakart alabilirsiniz eğer 1-2K arası isterse anakart alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne gerek var ki bilgisayarcının fiyat vermesine? Başka yerden de alınabilir.
KS KS J jarvish Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #6 Metehan1234 dedi: Bilgisayarciya götür ya da anakartı değiştir. Keşke dikkat etseydiniz. Genişletmek için tıkla... Çok dayanıksızdı anakartta eski olunca.. Artı 0 Eksi
Metehan1234 dedi: Bilgisayarciya götür ya da anakartı değiştir. Keşke dikkat etseydiniz. Genişletmek için tıkla... Çok dayanıksızdı anakartta eski olunca..
Metehan1234 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 332 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #7 Tm hocam PC modelini söyler misiniz size anakart fiyatını atarım internetten bulup. Artı 0 Eksi
eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.861 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #8 Efetrkr dedi: Ne gerek var ki bilgisayarcının fiyat vermesine? Başka yerden de alınabilir. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarcıdan anakart alsın demedim. Bilgisayarcının tamire kaç para fiyat çekeceğininden bahsettim. Artı 1 Eksi
Efetrkr dedi: Ne gerek var ki bilgisayarcının fiyat vermesine? Başka yerden de alınabilir. Genişletmek için tıkla... Ben bilgisayarcıdan anakart alsın demedim. Bilgisayarcının tamire kaç para fiyat çekeceğininden bahsettim.
KS KS J jarvish Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #9 Metehan1234 dedi: Tm hocam PC modelini söyler misiniz size anakart fiyatını atarım internetten bulup. Genişletmek için tıkla... H81 anakartın modeli. Kesin anakart değişeceğinden emin misiniz ? Artı 0 Eksi
Metehan1234 dedi: Tm hocam PC modelini söyler misiniz size anakart fiyatını atarım internetten bulup. Genişletmek için tıkla... H81 anakartın modeli. Kesin anakart değişeceğinden emin misiniz ?
Efetrkr Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 1.530 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x LG 42LD45ZA FHD TV Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #10 eness24 dedi: Ben bilgisayarcıdan anakart alsın demedim. Bilgisayarcının tamire kaç para fiyat çekeceğininden bahsettim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Artı 0 Eksi
eness24 dedi: Ben bilgisayarcıdan anakart alsın demedim. Bilgisayarcının tamire kaç para fiyat çekeceğininden bahsettim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam.