Çözüldü RAM MHz değerine nasıl bakılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Gözükmesi gerekirdi. O halde BIOS'a girip görüntüleyebilirsiniz RAM MHz değerini. Ya da CPU-Z programından öğrenebilirsiniz.

resim_2021-01-25_001210.png

CPU-Z yönetimini tercih ederseniz buradaki DRAM kısmında görünen değeri 2 ile çarpın. MHz değerine yine ulaşırsınız.

Ya da Windows + R kombinasyonu ile çalıştır kısmına ulaşıp CMD yazın ve CMD'ye girin. Ardından "wmic memorychip get speed" komutunu CMD'ye kopyalayıp enter tuşuna basın. Çıkan değer MHz değerinizdir.

resim_2021-01-25_002155.png

Mesela bu benim RAM MHz değerim.
Gözükmesi gerekirdi. O halde BIOS'a girip görüntüleyebilirsiniz RAM MHz değerini. Ya da CPU-Z programından öğrenebilirsiniz.

resim_2021-01-25_001210.png

CPU-Z yönetimini tercih ederseniz buradaki DRAM kısmında görünen değeri 2 ile çarpın. MHz değerine yine ulaşırsınız.

Ya da Windows + R kombinasyonu ile çalıştır kısmına ulaşıp CMD yazın ve CMD'ye girin. Ardından "wmic memorychip get speed" komutunu CMD'ye kopyalayıp enter tuşuna basın. Çıkan değer MHz değerinizdir.

resim_2021-01-25_002155.png

Mesela bu benim RAM MHz değerim.

Son düzenleme:
Çözüm

Eki Görüntüle 851471

Yani ben sadece 665.1 MHz değerindeki RAM'leri mi alacağım?

Dosya Ekleri

• ok.PNG
    ok.PNG
    17 KB · Görüntüleme: 51
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı