RAM MHz düşük gözüküyor

Kreaspy

Centipat
Arkadaşlar merhaba, ben de Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) DDR4 RAM var ama MHz değerine baktığımda 1067 gözüküyor (görev yöneticisi) CPUID'de ise 1066 gözüküyor PC'ye RAM eklemek istesem kaç MHz RAM alacağım? Ve RAM'im kaç MHz?
Screenshot Screenshot Screenshot CPUID değerleri ve burda neden slot 2 ve slot 4 de ramler montajı ben yapmadım aldığım yer yaptı yanlış bir şey mi var

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, ben de Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8GB) DDR4 RAM var ama MHz değerine baktığımda 1067 gözüküyor (görev yöneticisi) CPUID'de ise 1066 gözüküyor PC'ye RAM eklemek istesem kaç MHz RAM alacağım? Ve RAM'im kaç MHz?
Screenshot Screenshot Screenshot CPUID değerleri ve burada neden slot 2 ve slot 4'de RAM'ler montajı ben yapmadım aldığım yer yaptı yanlış bir şey mi var

Raminin hızı normalde 3200 MHz fakat daha az gözüküyor bunu düzeltmek için BIOS'tan ayar yapman lazım

Raminin hızı normalde 3200 MHz fakat daha az gözüküyor bunu düzeltmek için BIOS'tan ayar yapman lazım
düzeltmesem performansı etkiler mi ve yeni ram almak istesem aynı marka aynı model mi olmak zorunda , bir de mhzi arttırınca pc sesi artar mı
IMG_20201105_211500.jpg

biosda böyle gözüküyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı