X xomertrx Kilopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 57 25 Temmuz 2022 #1 Ben bu hızı nasıl arttıracağım bilen varsa yardım etsin. 3200 olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim. Anakart modeli MSI Pro H610M-G DDR4. Dosya Ekleri 20220725_144041.jpg 94,8 KB · Görüntüleme: 911 20220725_144025.jpg 203,2 KB · Görüntüleme: 731
Ben bu hızı nasıl arttıracağım bilen varsa yardım etsin. 3200 olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim. Anakart modeli MSI Pro H610M-G DDR4.
Çözüm AutumnPlanet 25 Temmuz 2022 xomertrx dedi: Ben bu hızı nasıl arttıracağım bilen varsa yardım etsin. 3200 olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim. Anakart modeli MSI Pro H610M-G DDR4. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce F7 ile advenced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip Extrem Memory Profile (XMP)yi aktif edin. Emperor4231 dedi: XMP ayarı bölümü olması lazım orada 1 tane profil olur onu seçin. Genişletmek için tıkla... Advenced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri.
xomertrx dedi: Ben bu hızı nasıl arttıracağım bilen varsa yardım etsin. 3200 olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim. Anakart modeli MSI Pro H610M-G DDR4. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce F7 ile advenced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip Extrem Memory Profile (XMP)yi aktif edin. Emperor4231 dedi: XMP ayarı bölümü olması lazım orada 1 tane profil olur onu seçin. Genişletmek için tıkla... Advenced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.731 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 25 Temmuz 2022 #2 XMP ayarı bölümü olması lazım orada 1 tane profil olur onu seçin. Artı 0 Eksi
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2022 #3 xomertrx dedi: Ben bu hızı nasıl arttıracağım bilen varsa yardım etsin. 3200 olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim. Anakart modeli MSI Pro H610M-G DDR4. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce F7 ile advenced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip Extrem Memory Profile (XMP)yi aktif edin. Emperor4231 dedi: XMP ayarı bölümü olması lazım orada 1 tane profil olur onu seçin. Genişletmek için tıkla... Advenced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri. Artı 0 Eksi Çözüm
xomertrx dedi: Ben bu hızı nasıl arttıracağım bilen varsa yardım etsin. 3200 olması lazım. Şimdiden teşekkür ederim. Anakart modeli MSI Pro H610M-G DDR4. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk önce F7 ile advenced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip Extrem Memory Profile (XMP)yi aktif edin. Emperor4231 dedi: XMP ayarı bölümü olması lazım orada 1 tane profil olur onu seçin. Genişletmek için tıkla... Advenced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.731 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 25 Temmuz 2022 #4 Silinen üye dedi: Hocam ilk önce F7 ile Advanced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip Extrem Memory Profile (XMP)yi aktif edin. Advanced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri. Genişletmek için tıkla... BIOS'lar farklı nerede ne olduğunu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam ilk önce F7 ile Advanced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip Extrem Memory Profile (XMP)yi aktif edin. Advanced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri. Genişletmek için tıkla... BIOS'lar farklı nerede ne olduğunu bilmiyorum.
KS KS X xomertrx Kilopat Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 57 25 Temmuz 2022 #5 Silinen üye dedi: Hocam ilk önce F7 ile Advanced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip extrem Memory profile (XMP)yi aktif edin. Advanced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim normalde enabled gözüküyordu res atınca disabled a döndü geri enabled yaptım kaydettim düzeldi. Bir şey daha var bilgisayarı her açtığımda her zaman orası geliyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hocam ilk önce F7 ile Advanced moda girin oradan OC kısmına girin ve aşağıya inip extrem Memory profile (XMP)yi aktif edin. Advanced kısmından yapılıyor onlar kaydetme yerleri. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim normalde enabled gözüküyordu res atınca disabled a döndü geri enabled yaptım kaydettim düzeldi. Bir şey daha var bilgisayarı her açtığımda her zaman orası geliyor. Ne yapmam lazım?