Arkadaşlar merhaba, laptopumdaki mevcut 4 GB RAM'i 16'ya çıkarmak istiyorum fakat bir türlü CL değerine kesin bir sonuç getiremedim. CPU-Z testinde SPD bölümündeki değerler ile Memory bölümündeki değerlerin farklı olduğu için hangi değeri baz alarak yeni RAM alacağım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.(not 8x8 almayı isterdim fakat 4 GB anakarta lehimli)
XMP'den kastım, RAM'in satışa konulan gecikme ve frekansı. Mesela laptopta XMP desteği yoktur, bu yüzden 2133-15 çalışır ama takılan RAM 2666-19 XMP'ye sahiptir gibi.
XMP'den kastım, RAM'in satışa konulan gecikme ve frekansı. Mesela laptopta XMP desteği yoktur, bu yüzden 2133-15 çalışır ama takılan RAM 2666-19 XMP'ye sahiptir gibi.
Samsung M471A1K43BB1-CRC 8 GB 2400 MHZ DDR4 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Samsung M471A1K43BB1-CRC 8 GB 2400 MHZ DDR4 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.