RAM mi alınmalı SSD mi?

4 GB ram olduğunu söylüyorsun 4 GB ram pc'nin gündelik işleri yapması dışında yetersiz sende önemli olan öncelik ram bu durumda ram'i yükseltmelisin ssd sonraya da bırakırsın o şimdilik çokta önemli bir şey değil

Saygısızlık etmemiş. Forum konularında biraz konuyla alakasız cevaplar verildiği için arkadaş konuda önceden belirtmiş. Örn; RTX 2060'a PSU Önerisi diye soran adama RAM'i değiş gibi cevaplar verildiği için.
Onu burda dalga geçer gibi söylemesi hiç hoş değil, hiç bir üye kusursuz değil saçma sapan atar giderlerle köye kadar yolu var. Burda tartışmalar bile en tatlı dille saygı çerçevesinde yapılıyorken böyle bir cümle yazması hiç hoş değıl.

Oyunlarda takılma istemiyorsan kesinlikle RAM alınmalı. Bu devirde ideal RAM 16 GB'dir AAA oyunlar oynamıyorsanız veya yeni nesil oyunlar 8 GB yeterlidir.

Oyunlarda takılmalar oluyor RAM'ım 4 GB DDR 4 2133 MHz. HDD'de 1 TB 5400 RPM acaba ne alsam takılma ve kasmalar çözülür? Şimdi gidipte CPU derecesi ne diye sormayın.

İnsanlar senin bu konu hakkındaki bilgilerinin yetersiz olduğunu anladığı ve sorunun başka yerlerden kaynaklanıp kaynaklanmadığını öğrenip sana daha iyi bir şekilde yardım etmek için soru soruyor. Bana sadece cevap verin başka bir şey yapmayın diyorsan git maaşlı elaman tut

Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum ancak arkadaşın dediği doğru yani ben RAM mi alayım diyorum işlemci sıcaklığı ne diyor ama yine de herkesten özür dilerim.Ayrıca çok üzüldüm bu kadar üstüme gelinceğini düşünmezdim.
Sisteminizin RAM'ı düşük RAM ekleyin sıkışmaları engeller, ardından SSD alınabilir. Ek olarak yazdığınız son cümle bu forumda insanlara yardımcı olabilmeye çalışan insanlara karşı hakarettir edebinize sahip çıkın, haddinizi bilin.

Tamam reis özür dilerim ne deyim.
[QUOTE="Generalfeldmarschall, post: 5874303, member:
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı