RAM mi ekran kartı mı?

ArdaHF

Hectopat
Daha fazla  
Ryzen 5 3400G Single Channel'lı sistemim var bir RAM daha takıp 16x2 şeklinde mi kullanayım yoksa GTX 1050 Ti, GTX 960 falan mı takmalıyım sizce?

Ryzen 5 3400G Single Channel'lı sistemim var bir RAM daha takıp 16x2 şeklinde mi kullanayım yoksa GTX 1050 Ti, GTX 960 falan mı takmalıyım sizce?
Ben olsam ram alırdım hocam 1050ti 960 eğer güncel fiyatlarıysa çok pahalılar onun yerine dual channel ram yapınca zaten apularda performans artışı da oluyor. Kalan parayı da bi köşeye atar üstüne 3 5 elinize geçtikçe ekleyip piyasa normale dönünce çok daha iyisini alabilirsiniz, en azından ben öyle yapıyorum ekran kartımı satıcaktım sonra vazgeçtim elimdeki parayında üstüne ekleyerek 7 8.ay gibi piyasa düzelirse elimde 6 7k civarında para olucak o zaman çok daha iyisini almayı istiyorum.

Zaten diğer arkadaşlar da yazmış fakat bende söylemek istedim şu an ekran kartı piyasası kötü duruma herkes az çok hakim zaten bence şu an ekran kartı almak kötü olur sıfırlar çok pahalı 2. El ekran kartlarının da fiyatları uçmuş durumda bence siz kullandığınız aynı ramdan bir adet daha alın takın zaten gözle görülür bir performans artışı olur ekran kartını da yazın eğer stok durumu düzelirse alırsın hem şu an alacağın ekran kartının daha iyisini daha ucuza alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı