Ben olsam ram alırdım hocam 1050ti 960 eğer güncel fiyatlarıysa çok pahalılar onun yerine dual channel ram yapınca zaten apularda performans artışı da oluyor. Kalan parayı da bi köşeye atar üstüne 3 5 elinize geçtikçe ekleyip piyasa normale dönünce çok daha iyisini alabilirsiniz, en azından ben öyle yapıyorum ekran kartımı satıcaktım sonra vazgeçtim elimdeki parayında üstüne ekleyerek 7 8.ay gibi piyasa düzelirse elimde 6 7k civarında para olucak o zaman çok daha iyisini almayı istiyorum.Ryzen 5 3400G Single Channel'lı sistemim var bir RAM daha takıp 16x2 şeklinde mi kullanayım yoksa GTX 1050 Ti, GTX 960 falan mı takmalıyım sizce?
1050 Ti oyunlarda çok fazla bir performans artışı sağlamayacak Vega 11'e kıyasla ama fiyatı uygun ise düşünülebilir.
Ryzen 5 3400G Single Channel'lı sistemim var bir RAM daha takıp 16x2 şeklinde mi kullanayım yoksa GTX 1050 Ti, GTX 960 falan mı takmalıyım sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.