RAM nasıl satılabilir?

swishy7

Picopat
Daha fazla  

Arkadaşlar linkteki sistemi satın aldığımı varsayarsak bu sistemdeki RAM özelleştirmeleri beni pek memnun etmedi maalesef. Sistemde RAM'ları özelleştirmeden alırsam elimde 2x8'lik RAM olacak. Aklımda bu RAM'ları satıp alta bırakacağım RAM'ları satın almak var. Sistemdeki RAM'ler Vatan Bilgisayar'da indirimle 1750 TL'ye satılıyor. Ben bu RAM'ları nereye satabilirim? Alıcısı çıkar mı? Nasıl bir fiyata satmalıyım? vb. sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. İyi akşamlar.

Arkadaşlar linkteki sistemi satın aldığımı varsayarsak bu sistemdeki RAM özelleştirmeleri beni pek memnun etmedi maalesef. Sistemde RAM'ları özelleştirmeden alırsam elimde 2x8'lik RAM olacak. Aklımda bu RAM'ları satıp alta bırakacağım RAM'ları satın almak var. Sistemdeki RAM'ler Vatan Bilgisayar'da indirimle 1750 TL'ye satılıyor. Ben bu RAM'ları nereye satabilirim? Alıcısı çıkar mı? Nasıl bir fiyata satmalıyım? vb. sorularımı cevaplarsanız sevinirim.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. İyi akşamlar.

Sahibinden, ForumDH, Dolap gibi uygulamalardan satabilirsin ama sıfır fiyatına satmayı bekleme.

F/P RAM arayan birisine denk geleceksiniz ki satılasın. Upgrade yapacak ya da kendisi değiştirecek bir kişi Lexar markasına ne kadar yönelir bilemem. Ölü fiyatına anca gider diye düşünüyorum.
Dolap, Sahibinden ve Letgo olabilir.

Cevaplarınız için herkese teşekkürler. Peki sizce hazır sistemdeki RAM yeterli midir? CL36 ve CL30 arasında kayda değer bir fark var mıdır? Yani al sat yapmak gibi uğraşmama gerek var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı