RAM nasıl seçilmeli?

Bazen CL, MHz değerleri aynı olsa bile uyum sorunu yaratabiliyor şans işi olacak şekilde. CL14 çok iyi bir değer DDR4 için hatta en düşüğü sanırım. CL13 RAM var mı bilmiyorum. 3000 MHz alsan takarsın sıkıntı yaratmaz ama 2400 MHz'de güzel performans alamazsın. Bu arada Nanokatalog'da 3000 MHz Corsair Vengeance LPX RAM 410 TL'ydi. Onu düşünebilirsin bence.
Tam performans alma açısında İtopya’daki bendekinin aynısından var onu almayı düşünüyorum. Fiyatı 490TL. Sizce Kara Cuma’da daha da düşer mi?

Bazen CL, MHz değerleri aynı olsa bile uyum sorunu yaratabiliyor şans işi olacak şekilde. CL14 çok iyi bir değer DDR4 için hatta en düşüğü sanırım. CL13 RAM var mı bilmiyorum. 3000 MHz alsan takarsın sıkıntı yaratmaz ama 2400 MHz'de güzel performans alamazsın. Bu arada Nanokatalog'da 3000 MHz Corsair Vengeance LPX RAM 410 TL'ydi. Onu düşünebilirsin bence.
HyperX Predator’ün ya 2133 ya da 2400MHz olan modelinde CL12 versiyonu var idi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı