B BekoSp Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 19 8 Temmuz 2020 #1 Merhabalar RAM MHz'ini 3600'den 3900'e çektim ve ekran gelmiyor. Ne yapabiliirim?
KS KS B BekoSp Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 19 8 Temmuz 2020 #11 Mithat Berhan dedi: Fişi çekseniz daha iyi olur evet. Elektrik bağlantısını kesin. Genişletmek için tıkla... Şu an önümde duruyor. Buldum ama çıkmıyor, zor çıkan bir şey sanırsam. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Fişi çekseniz daha iyi olur evet. Elektrik bağlantısını kesin. Genişletmek için tıkla... Şu an önümde duruyor. Buldum ama çıkmıyor, zor çıkan bir şey sanırsam.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.312 Makaleler 42 Çözümler 275 8 Temmuz 2020 #12 Ufak bir mandal gibi bir şey olmalı yanında. O mandala doğru hafifçe bastırın. Pil yuvadan atacaktır. Artı 0 Eksi
Ufak bir mandal gibi bir şey olmalı yanında. O mandala doğru hafifçe bastırın. Pil yuvadan atacaktır.
KS KS B BekoSp Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 19 8 Temmuz 2020 #13 Mithat Berhan dedi: Ufak bir mandal gibi bir şey olmalı yanında. O mandala doğru hafifçe bastırın. Pil yuvadan atacaktır. Genişletmek için tıkla... Çıkardım ne kadar bekleyip takayım? Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Ufak bir mandal gibi bir şey olmalı yanında. O mandala doğru hafifçe bastırın. Pil yuvadan atacaktır. Genişletmek için tıkla... Çıkardım ne kadar bekleyip takayım?
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.312 Makaleler 42 Çözümler 275 8 Temmuz 2020 #14 5-10 dakika beklemeniz yeterli. Sonra geri takıp deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi