- Makaleler
- 13
İyi sosyaller. RAM OC zararlı mı? Sırf minik bir hata yaptım diye RAM'i veya başka bir parçayı elime alma ihtimalim var mıdır? @BerkayZ87 @deadfellow @The Prodigy
Sana ne bilader. Sorarım, sormam. Ayrıca konuya anakart da yazılmalı zaten. Yazmadığı için kendisi suçlu. Bazı kişiler M.2 veya SATA belirtmeden direkt SSD önerisi konusu açıyorlar ve onlara hem M.2, hem de SATA öneri atıyoruz zaten. 870 EVO ile aynı fiyatta daha iyi SATA SSD önerin nerede?Konu açanların çoğu bilmediğinden açıyor, adamın anakart belli değil var belki M.2 yuvası adamın haberi yok. Bu nasıl bir mantıktır, adama üşenmeyip soracaksın anakart modelini, sormayacaksan konu kirletmeyeceksin.
Niye kanka takamaz mısın? A620'ye 7800X3D takılmasını önermedim bu arada. O kısmı çarpıtma.Mesajda dümdüz 7800x3D bile takarsın A620'ye yazıyor hala inkar ediyor.![]()
Yazmadığı için kendisi suçlu.
Niye kanka takamaz mısın?
Takılır bilader. "Çok iyi çalışır, mükemmel çalışır" falan demedim. Sağlıklı olmaz ama takılır mı, takılır. Bir gün 7800x3D'ye A620 önerirsem bu sitemini kabul edeceğim.Sokete takmayı başarabilirsin, ama VRM'ler hüngür hüngür ağlar, Boost'a çıktığında stabil olmaz. Bunu kaldıracak A620'lerde var tabii ama sen o konuda berbat bir anakart attın adama, o anakarta takar dedin. Daha bunları bilmeyen adam kendini bilgili sanıyor.
Konusu bile açıldı anakart ve diğer bileşenlerin belirtilmesi zorunlu olsun diye. Ben alakasız bir konuda bile bütün bileşenlerimi belirtiyorum. 870 EVO'dan daha iyi ve daha ucuz fiyattaki SATA SSD önerini bekliyorum.Ahahaha, 2 gün önce ben suçlu ve bilgisizdim, dün moderasyon ekibi suçlu ve bilgisiz, bugün de konu sahipleri bilgisiz oldu![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.