RAM OC zararlı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu açanların çoğu bilmediğinden açıyor, adamın anakart belli değil var belki M.2 yuvası adamın haberi yok. Bu nasıl bir mantıktır, adama üşenmeyip soracaksın anakart modelini, sormayacaksan konu kirletmeyeceksin.
Sana ne bilader. Sorarım, sormam. Ayrıca konuya anakart da yazılmalı zaten. Yazmadığı için kendisi suçlu. Bazı kişiler M.2 veya SATA belirtmeden direkt SSD önerisi konusu açıyorlar ve onlara hem M.2, hem de SATA öneri atıyoruz zaten. 870 EVO ile aynı fiyatta daha iyi SATA SSD önerin nerede?
Mesajda dümdüz 7800x3D bile takarsın A620'ye yazıyor hala inkar ediyor. 🤣
Niye kanka takamaz mısın? A620'ye 7800X3D takılmasını önermedim bu arada. O kısmı çarpıtma.

Yazmadığı için kendisi suçlu.

Ahahaha, 2 gün önce ben suçlu ve bilgisizdim, dün moderasyon ekibi suçlu ve bilgisiz, bugün de konu sahipleri bilgisiz oldu 😂

Niye kanka takamaz mısın?

Sokete takmayı başarabilirsin, ama VRM'ler hüngür hüngür ağlar, Boost'a çıktığında stabil olmaz. Bunu kaldıracak A620'lerde var tabii ama sen o konuda berbat bir anakart attın adama, o anakarta takar dedin. Daha bunları bilmeyen adam kendini bilgili sanıyor.

Samsung 870 SSD EVO alınır mı_ _ Technopat Sosyal - Brave 1_8_2024 1_13_33 PM.png

Sokete takmayı başarabilirsin, ama VRM'ler hüngür hüngür ağlar, Boost'a çıktığında stabil olmaz. Bunu kaldıracak A620'lerde var tabii ama sen o konuda berbat bir anakart attın adama, o anakarta takar dedin. Daha bunları bilmeyen adam kendini bilgili sanıyor.
Takılır bilader. "Çok iyi çalışır, mükemmel çalışır" falan demedim. Sağlıklı olmaz ama takılır mı, takılır. Bir gün 7800x3D'ye A620 önerirsem bu sitemini kabul edeceğim.
Evet, giriş seviyesi ama 5800X3D almak, daha mı iyi? Bu arada konunun anakartla vs. alakası yok. Konuyu tartaklama.
Ahahaha, 2 gün önce ben suçlu ve bilgisizdim, dün moderasyon ekibi suçlu ve bilgisiz, bugün de konu sahipleri bilgisiz oldu 😂
Konusu bile açıldı anakart ve diğer bileşenlerin belirtilmesi zorunlu olsun diye. Ben alakasız bir konuda bile bütün bileşenlerimi belirtiyorum. 870 EVO'dan daha iyi ve daha ucuz fiyattaki SATA SSD önerini bekliyorum.

Artı -1 Eksi
Şu konuşan sonra içim rahat bir şekilde aynı belleğin 2 farklı kitini kullanarak (XPG D30 3000-3200MHz 8×8 32 GB) 1.5v vererek bütün potansiyelini öğrenme isteği uyandı bende.😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı