XMP veya EXPO'yu kötülemek için atmıyorum, ev kullanıcısı
@BerkayZ87 bu arkadaşın anlattığı olaylar içinde boğulup uğraşmasın ve belleğini güvenli bir şekilde hız aşırtabilsin diye ortaya çıkmış ayarlar. Bunlarda bile bsod ve crash içinde boğuluyor millet, gelip el ile oc & tuning yapmak çocuk oyuncağı, 0 zararı var gibi yorumlar yapıyorsunuz utanmadan. Önceden ayarlı profil onlar, oc ve tuning ile alakası neymiş hahaha
Burası ahır değil, ağzını topla. Hepsine cevap verdim
Top 1 falan umrumda değil. Adam tRCF tCL'den 3 kat fazla performans koyuyor dedi, kendi attığı veri bile yalanlıyor adamı. tRCF ile %60 oynayıp tCL ile %20 oynayınca adil bir test yapmış olmuyorsun, ve benim aynen tarifini yaptığım gibi tRCF render da tCL'yi ezdi geçti.
SSD konusunda sana mı yenildim ahahaha
Adam yüksek bütçe ile ssd tavsiyesi istemiş, renegade'ler blade'ler dururken gelip sata ssd attın şaka gibi. Sata ssd devri artık bitmişken bulamadım daha f/p sata. Bu mu yenilmek? Şimdi dc'ye geç ve bu mesajın kritiğini yap o arkadaşlarınla, yarın sabah saat 6'ya kadar cevap hazırlayın hadi, ahahah
Sözün özü kendin bile bellekler hakkında bir şey bilmediğini söyledin, A620 ile B650 tomahawk VRM'leri aynı diyen adamsın, bir daha anakart önerisi konularına gelip bilgi kirliliği yapma
. Profilinde de 5 yaşındaki çocuk bile biliyor yazmış hahaha. Bir de kininden moderasyon ekibine bile bilgisiz demeye çalışmışsın. Burası ahır değil.