RAM önerisi

Tüm vidaları sökmeye gerek var mıydı bilmiyorum da hazır açmışken bakımını da yapın.
Giriş seviyesi bir güncel bir laptop galiba bu. O zaman RAM limiti düşük olabilir. İşlemci bilgisi olsa çoktan cevabınızı almıştınız.

Arkadaşlar bunu herkes söylüyor fakat RAM'in CL değerine ve MHz değerine bakmak lazım. Büyük ihtimal RAM CL 18 değerine sahip. Bu büyük ihtimal uyacaktır. Uymuyor ise yanıtlarsanız mutlu olurum.
Belki uyar, belki uymaz. Bizim garantiye alarak aynısından almamız gerek. Aynısını alınca bile uyuşmazlık yaşanabiliyor.

Boş muhabbet yapan sensin arkadaşım. Adam bilse gelipte sormaz herhalde değil mi?

Konu sahibinin RAM'i belli olduğu halde hala RAM'i şu olabilir yok bu olabilir diyorsunuz.
CPU-Z'den hem spd hem de Memory kısmının fotosunu atmış.

DDR4 4 GB 2400MHz bir RAM almanız gerek. Yani aynısından bir tane daha diyebilirim.

CL değerine de baksaydın keşke. Maalesef konu sahibinin kullandığı RAM'in aynısı satılmıyor.

Laptop yazmıyor üzerindeki anlayalım fotoğraflarda RAM'in bilgileri var zaten laptoptur dedim ama boş muhabbet gibi bir durum yok.

Fotoğraf da RAM'in modeli yazıyor. Ne olduğuna baksaydın görürdün.

Konu sahibinin RAM'i belli olduğu halde hala RAM'i şu olabilir yok bu olabilir diyorsunuz.

CL değerine de baksaydın keşke. Maalesef konu sahibinin kullandığı RAM'in aynısı satılmıyor.

Fotoğraf da RAM'in modeli yazıyor. Ne olduğuna baksaydın görürdün.

Boş muhabbeti yapan sensin herkesden önce ilk ben attım RAM'i baksaydın görürdün burada boş boş yorum atacağım diye zorlama kendini.
CL13 değil mi konu sahibinin RAM'i?

Memory kısmından bakıp almak yanlış olur spd kısmından ilk 1200MHz'de kaç CL değeri ise onu almalı.

Ben sadece 1 adet atmışım bakabilirsin. Senin gibi bir tane daha ram alacaksın diyenleri de toplayıp yanlış yapıyorsunuz demişim. Bakabilirsin.

CL13 değil mi konu sahibinin RAM'i?

Evet öyle.

Boş muhabbeti yapan sensin herkesten önce ilk ben attım RAM'i baksaydın görürdün burada boş boş yorum atacağım diye zorlama kendini.

Memory kısmından bakıp almak yanlış olur spd kısmından ilk 1200MHz'de kaç CL değeri ise onu almalı.

Attığın RAM'in konu sahibinin RAM'i ile alakası yok. Ben sadece Memory kısmına mı baktım? :)

RAM bu: 4aTF51264HZ-2G3b1. satılmıyor maalesef çünkü eski bir RAM.

Konu sahibi en iyisi RAM'ini çıkarıp yeni bir RAM alsın.

Saçma sapan rastgele RAM atmayın arkadaşım.
Arkadaş bundan kullanıyor. CL değerleri farklı RAM atıyorsunuz hem. Bu RAM'i bulmak çok zor olduğu için CL değeri, MHz değeri aynı olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı