Kanka valla tam bilmiyorum packardbell easynote nm85 di galba easynote nm kısmı doğruda 85 mi hatırlamıyorum Intel i3 Nvidia gt320m 1gb modeliİşlemci ile ilgili emin değilim, laptop modelini atabilir misiniz? Oradan bir de baksak.
Kanka valla tam bilmiyorum packardbell easynote nm85 di galba easynote nm kısmı doğruda 85 mi hatırlamıyorum Intel i3 Nvidia gt320m 1gb modeliİşlemci ile ilgili emin değilim, laptop modelini atabilir misiniz? Oradan bir de baksak.
Kanka vallahi tam bilmiyorum Packard Bell EasyNote NM85'di galba EasyNote nm kısmı doğruda 85 mi hatırlamıyorum Intel i3 NVIDIA GT320M 1GB modeli.
CPU-Z'deki Mainboard kısmını ve msinfo32 (sistem bilgisi) bölümündeki üretici kısmını atar mısınız?
Kendi destek sayfasında özellikleri yazmıyor, bence 8 GB alın olmazsa iade edin bence 4+4 yapın.
Kanka dediğin gibi yapıp iki adet 1333MHz alıp taksam çalışır mı?
Kanka dediğin gibi yapıp iki adet 1333MHz alıp taksam çalışır mı?
Ama bence tek 8 GB 1333MHz daha mantıklı olur çalışacağını düşünüyorum.
Benim bildiğim mhzsi desteklemiyor olsa tam performans olmasa bile çalışıyor diye biliyorum1333 de.
1333 MHz destelemiyor maksimum 1066 MHz.
Çalışması gerek.Benim bildiğim mhzsi desteklemiyor olsa tam performans olmasa bile çalışıyor diye biliyorum
1333 de.
1333 MHz destelemiyor maksimum 1066 MHz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.