C codWarzone Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 534 14 Ağustos 2021 #1 Herkese merhaba. AMD Ryzen 9 5900X. ASUS TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi) PNY XLR8 Gaming Epic-X RGB 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz CL18. Bu sistemde RAM OC nasıl yapılabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2021
Herkese merhaba. AMD Ryzen 9 5900X. ASUS TUF Gaming X570-Plus (Wi-Fi) PNY XLR8 Gaming Epic-X RGB 32 GB (2x16 GB) DDR4 3600MHz CL18. Bu sistemde RAM OC nasıl yapılabilir?
markosben Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.137 Makaleler 2 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #2 Hocam karışmak gibi olmasın ama neden böyle bir sistem de ram overlock yapıyorsunuz ki? Artı 0 Eksi
KS KS C codWarzone Hectopat Katılım 17 Şubat 2020 Mesajlar 534 14 Ağustos 2021 #3 markosben dedi: Hocam karışmak gibi olmasın ama neden böyle bir sistem de RAM overlock yapıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Aslında yapılabiliyor mu yapılıyorsa nasıl? Zararı var mı? Performansa etkisi ne olur vs? Bunun gibi şeyleri merak ediyorum. Artı 0 Eksi
markosben dedi: Hocam karışmak gibi olmasın ama neden böyle bir sistem de RAM overlock yapıyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Aslında yapılabiliyor mu yapılıyorsa nasıl? Zararı var mı? Performansa etkisi ne olur vs? Bunun gibi şeyleri merak ediyorum.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.244 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ağustos 2021 #4 codWarzone dedi: Performansa etkisi ne olur? Genişletmek için tıkla... Frekansı arttırman performansı düşürür, gecikmeleri düşürmekle de uğraşmaya değmez. Kısaca o RAM'lerle boş iş olur OC. Artı 0 Eksi
codWarzone dedi: Performansa etkisi ne olur? Genişletmek için tıkla... Frekansı arttırman performansı düşürür, gecikmeleri düşürmekle de uğraşmaya değmez. Kısaca o RAM'lerle boş iş olur OC.
markosben Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.137 Makaleler 2 Çözümler 2 14 Ağustos 2021 #5 codWarzone dedi: Aslında yapılabiliyor mu yapılıyorsa nasıl? Zararı var mı? Performansa etkisi ne olur vs? Bunun gibi şeyleri merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Performans olarak Max 10 FPS katkı sağlar. Bence gerek yoktur. Zarar olur mu bilemem ama çok ısınır. Artı 0 Eksi
codWarzone dedi: Aslında yapılabiliyor mu yapılıyorsa nasıl? Zararı var mı? Performansa etkisi ne olur vs? Bunun gibi şeyleri merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Performans olarak Max 10 FPS katkı sağlar. Bence gerek yoktur. Zarar olur mu bilemem ama çok ısınır.