Rehber RAM Overclock

Yaptım sorun olmadı. Ama sanki okuma yazma oranlarında az da olsa bi düşüş oldu bi öncekine göre. Bilgim olmadığından dolayı söylüyorum

O bendede oluyor, 5 dk sonra birdaha test edin, biraz daha yüksek okuma değerleri alacaksınız.
Estağfirullah, benimde fazla bilgim yok. @Vorplody kardeşimin yardımı ile startı aldım ve denemeler yaptım.

O bendede oluyor, 5 dk sonra birdaha test edin, biraz daha yüksek okuma değerleri alacaksınız.
Direkt 16-18-18-18-36 1.4v deniyim dedim. Görüntü alamadım. Pili söküp takıcam. İlk değer dediğiniz gibi 19da kalacak sanırım.

Pil söküp taktıktan sonra çalışmaz ise, pilin yanında 2 pin olur (PSUnun güç tuşunu kapatıp, tornavida ile iki pine köprü oluşturacak şekilde değdiriniz. CMOS temizlenir. Bende pili sökmek işe yaramıyor).
Tamamdır. Bu değerleri değiştikten sonra hata alınmıyorsa sorun yoktur heralde değil mi? Hani kafamıza göre düşürüyoruz falan ya

Stabilize olarak Memtest86 şart ama açıldıktan sonra oyun oynarsınız).

Yok zaten memtest ile test edip hata almıyorsak diye dedim. Stabil son değeri görünce 1 saat memtest yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…