Rehber RAM Overclock

1.5 sayfa testlerin hepsini yazdım (Değerler pek kafadan değil ama tahmini olduğu için, ben önceden denediğimden, sizinki daha iyi sonuç verecektir).

Aynen öyle
Bakalım hayırlısı deniycez Teşekkür ederim bu arada ilginiz için.

Olmuyo, 16 kabul ediyo (Denedim ama 16 oluyo, anakartta 15 gözükür ).
B-die die olabilir mi ki? bilemedim

Son değerleri denediniz herhalde?
Yani şöyle. Şuan pili söküp taktıktan sonra tekrar son değerleri deniyim emin olayım dedim. 16-19-19-19-36 1.4v ile test yaptım yine stabil. Bundan sonra düşüreceklerimiz çok etkili olur mu diye diyorum. İyi voltaj ile cl15-14 zorlarsın demiştiler ama bilmiyorum denemeli miyim

Yazmayı unutmuşum, 1. ve 2. değerlerden sonraki 3 değerin az bir etkisi var (En sondaki de etkili diyebilirim).
Ama değer.
Tamam

O değeri de deneyeceğim şimdi. Sanırım bilemiyorum, o çipe çerez gelir dediler ama yine de voltajı fazla zorlamak istemiyorum
Doğru söylemişler ama voltaj konusunda, dediğiniz gibi: "zorlamak istemiyorum".

En
Yazmayı unutmuşum, 1. ve 2. değerlerden sonraki 3 değerin az bir etkisi var (En sondaki de etkili diyebilirim).
Ama değer.

Doğru söylemişler ama voltaj konusunda, dediğiniz gibi: "zorlamak istemiyorum".
sondaki dediğiniz 36 olan mı?

Acaba bu değerleri bu şekilde bırakıp clyi 15e mi düşürsek Olur mu yani bilmiyorum da.
XPG'nin D60G modeli ile yeni çıkardığı bellekler B-die zara sahip ve fabrikasyon XMP ile 3600MHz CL14'te çalışıyorlar. Anakartına da bağlı tabi ama 3600MHz 15-22-22-42 1.45V ile denemeye başlayabilirsin. CL değeri şanslıysan 14'e bile düşebilir, önemli olan da CL zaten. Reddit'te Trident Z 4400MHz CL18 b-die bellekleri 3800MHz CL14'te kullananlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…