RAM Plus açık mı kapalı mı olmalı?

Soru başlıktaki gibi. Açık ya da kapalı olmasının avantajı ya da dezavantajı nedir?
Açık olmalı. Kardeşimin S21FE cihazında kapattığımızda arayüzde kasmalar, fotoğraf çekerken kasmalar, çektiğimiz videolar anında başlayıp anında bitiyordu, instagram reels'da gezerken kasıyordu. Açınca düzeldi.

Soru başlıktaki gibi. Açık ya da kapalı olmasının avantajı ya da dezavantajı nedir?

Giriş-orta seviye bir telefonunuz varsa belki işe yarayabilir. Ben kendi telefonumda kapalı tutuyorum ve işe yaradığını da zannetmiyorum. Sonuçta RAM'i daha fazla bir RAM dışında başka bir şeyle değiştiremezsiniz.

Giriş-orta seviye bir telefonunuz varsa belki işe yarayabilir. Ben kendi telefonumda kapalı tutuyorum ve işe yaradığını da zannetmiyorum. Sonuçta RAM'i daha fazla bir RAM dışında başka bir şeyle değiştiremezsiniz.
Yani ben hiç ayarına dokunmadım ve açıkmış. Kapatsam mı bilemedim.

Multitasking yapıyor, on önceki uygulamanıza bile geri döndüğünüzde kaldığınız yerden devam etmek istiyorsanız açın, sürekliliğinize katkı sağlar. Yok aynı anda iki üç uygulama kullanıyor, işiniz bitince kapatıp çıkıyorsanız kapatın, sisteminiz daha hızlı çalışır. Kullanım senaryonuza bağlı.

S23 kullanıyorum kapalı şekilde kullanıyorum. Açık şekilde Diablo İmmortal oyunun da denedim bir etkisini göremedim + olarak uygulamalar da veya farklı şeyler de ekstra bir faydası olmadı.
Ben de aynı cihazı kullanıyorum. Telefonun kendinden açıktı RAM Plus. Kapalı deneyeceğim biraz da bakalım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı