RAM slotlarında farklı RAM kullanmak sorun çıkartır mı?

Enver Paşaa

Centipat
Daha fazla  
2 slotluk anakarta 2 tane 4 RAM takılı. Bunu yükseltmek istiyorum fakat 1 slotu değiştirmeyi planlıyorum. Bir slotta 4 bir slotta 16 yapmayı düşünüyorum. Sorun çıkarır mı?

2 slotluk anakarta 2 tane 4 RAM takılı. Bunu yükseltmek istiyorum fakat 1 slotu değiştirmeyi planlıyorum. Bir slotta 4 bir slotta 16 yapmayı düşünüyorum. Sorun çıkarır mı?
Çok yaygın olmasa da uyumsuzluk sorunu olabilir, onun dışında dual Channel performansı alamazsınız ama yine de frekans ve gecikme değerleri aynıysa sorun çıkmaz muhtemelen

şunumu demek istediniz 2 slotlu anakartın bir slotuna 4 gb ramı diğer slotuna 16 gb ramımı takacaksınız ?
eğer bu ise sorun yaratır diyelim senin taktığın 16 gb ram 6000 mhz ama 4 gb lik ram 3000 mhz 16 gb ramda 3000 mhzde çalışır bunu dışında sorun varmı bilmiyorum

Peki ya 2 tane 8 RAM alsam Fortnite, Warzone, PUBG, Overwatch gibi oyunlara yeter mi daha doğrusu 16 yeterli mi bu tarz oyunlarda. Ve önerebileceğiniz 8 GB RAM var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı