RAM slotu yanmış olabilir mi?

DeLiYuReK01

Hectopat
Daha önce sorunsuz çalışan slot, RAM değiştirmemle birlikte çalışmamaya başladı. Resimde gördüğünüz kadarıyla, slot yanmış olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20200426_015149.jpg
    20200426_015149.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 245
2 Tane 8 GB RAM almıştım biri zaten şu an takılı. Fotoğrafını paylaşmış olduğum Slot'u önerilen her yöntemle temizledim fakat RAM'i bir türlü okumadı. RAM'ler sorunsuz çalışıyor bu arada.

2 Tane 8 GB RAM almıştım biri zaten şu an takılı. Fotoğrafını paylaşmış olduğum Slot'u önerilen her yöntemle temizledim fakat RAM'i bir türlü okumadı. RAM'ler sorunsuz çalışıyor bu arada.

Çok fazla kurcalayıp bence anakarta zarar vermemelisin. Daha profesyonel kişilere başvurmanı tavsiye ediyorum. Çünkü ufak tefek şeylerden zedelenip görüntü kesmesine neden olabiliyor. Şu günlerde bozulsa evden de dışarı cıkamıyoruz. Olduğu kadarıyla bence idare etmeye çalış.

Çok fazla kurcalayıp bence anakarta zarar vermemelisin. Daha profesyonel kişilere başvurmanı tavsiye ediyorum. Çünkü ufak tefek şeylerden zedelenip görüntü kesmesine neden olabiliyor. Şu günlerde bozulsa evden de dışarı cıkamıyoruz. Olduğu kadarıyla bence idare etmeye çalış.

Belki çalışır diye, RAM'i az önce taktım, sabahı bekleyeceğim, yine çalışmazsa daha da kurcalamam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı