RAM slotu yanmış olabilir mi?

DeLiYuReK01

Hectopat
Daha önce sorunsuz çalışan slot, RAM değiştirmemle birlikte çalışmamaya başladı. Resimde gördüğünüz kadarıyla, slot yanmış olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 20200426_015149.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 246
RAM'in uçlarını silgi ile temizlemeyi dene tabii bunu yaparken fazla bastırma.

Onu yaptım, slot'u sırasıyla ince uçlu cımbızla temizledim, saç kurutma makinesiyle hava tuttum, süpürgeyle çektim, kompresör ile hava bastım, en son büyüteçle kontrol ettim bir şey pırıl pırıldı ama yine olmadı. Karantina bitsin servise vereceğim başka çare yok, onlarda muhtemelen anakart değiştirilmeli diyecekler.

Korozyona ugramis gibi gozukuyor pinler... Anakartini laptoptan söküp temiz bir sekilde kontak spreyle temizlemeyi denediniz mi? Belki işe yarayabilir.

Korozyona ugramis gibi gozukuyor pinler... Anakartini laptoptan söküp temiz bir sekilde kontak spreyle temizlemeyi denediniz mi? Belki işe yarayabilir.

Anakart'ı çıkarmam pek mümkün değil malesef. Anakart çıkarmadan uygularsam sıkıntı olur mu? İnternetten baktığımda yağlı ve yağsız olarak satıldıklarını gördüm hangisini almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…