Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 25 Temmuz 2022 #1 RAM'ı doğru şekilde taktığımdan eminim. Sadece ilk denemede tam oturtamadım. Taktıktan sonra restart problemi almaya başladım. Şimdi de ekrana görüntü gelmiyor. İlk slotta RAM sıkıntısız çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2022
RAM'ı doğru şekilde taktığımdan eminim. Sadece ilk denemede tam oturtamadım. Taktıktan sonra restart problemi almaya başladım. Şimdi de ekrana görüntü gelmiyor. İlk slotta RAM sıkıntısız çalışıyor.
U Umutiko Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 174 Çözümler 2 26 Temmuz 2022 #2 Pinlere mümkünse bir büyüteç yardımıyla bakın aşırı bastırmadıysanız bir sorun olmaz büyük ihtimal ama hepsi ihtimal doğrultusunda. Artı 0 Eksi
Pinlere mümkünse bir büyüteç yardımıyla bakın aşırı bastırmadıysanız bir sorun olmaz büyük ihtimal ama hepsi ihtimal doğrultusunda.
KS KS Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 5 Ağustos 2022 #3 Aşırı bastırmadım. Üretim hatası olma ihtimali var mıdır? Artı 0 Eksi
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2022 #4 Eutr61 dedi: Aşırı bastırmadım. Üretim hatası olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam çalışan slottaki RAM'i çıkarıp şüphelendiğiniz RAM'i takıp deneyin bakalım. Artı 0 Eksi
Eutr61 dedi: Aşırı bastırmadım. Üretim hatası olma ihtimali var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam çalışan slottaki RAM'i çıkarıp şüphelendiğiniz RAM'i takıp deneyin bakalım.
KS KS Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 5 Ağustos 2022 #5 Liberte Sergen dedi: Hocam çalışan slottaki RAM'i çıkarıp şüphelendiğiniz RAM'i takıp deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... RAM'da sıkıntı yok. Orijinal RAM birinci slotta sıkıntısız çalışıyor. İkinci slota takınca görüntü gelmiyor. Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: Hocam çalışan slottaki RAM'i çıkarıp şüphelendiğiniz RAM'i takıp deneyin bakalım. Genişletmek için tıkla... RAM'da sıkıntı yok. Orijinal RAM birinci slotta sıkıntısız çalışıyor. İkinci slota takınca görüntü gelmiyor.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2022 #6 Eutr61 dedi: RAM'da sıkıntı yok. Orijinal RAM birinci slotta sıkıntısız çalışıyor. İkinci slota takınca görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... İlk slottaki RAM'i ikinci slota takıp deneyin eğer olmazsa slotta problem vardir. Artı 0 Eksi
Eutr61 dedi: RAM'da sıkıntı yok. Orijinal RAM birinci slotta sıkıntısız çalışıyor. İkinci slota takınca görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... İlk slottaki RAM'i ikinci slota takıp deneyin eğer olmazsa slotta problem vardir.
KS KS Eutr61 Megapat Katılım 17 Mayıs 2017 Mesajlar 552 5 Ağustos 2022 #7 Liberte Sergen dedi: İlk slottaki RAM'i ikinci slota takıp deneyin eğer olmazsa slotta problem vardir. Genişletmek için tıkla... İlk takışta görüntü geldi ama laptop rastgele restart atıyordu. Şimdi ise hiç görüntü gelmiyor. Artı 0 Eksi
Liberte Sergen dedi: İlk slottaki RAM'i ikinci slota takıp deneyin eğer olmazsa slotta problem vardir. Genişletmek için tıkla... İlk takışta görüntü geldi ama laptop rastgele restart atıyordu. Şimdi ise hiç görüntü gelmiyor.