Turan777 Femtopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar yeni bir RAM aldım ama RAM'ı takınca ekran gidiyor sora RAM'ı çıkardım eski RAM'i takdım ekran çalışdı sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar yeni bir RAM aldım ama RAM'ı takınca ekran gidiyor sora RAM'ı çıkardım eski RAM'i takdım ekran çalışdı sebebi nedir?
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 23 Nisan 2021 #2 RAM arızası!? RAM arızalı veya uyumsuz. Aldığınız yere iade edin. Artı 0 Eksi
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.659 Çözümler 17 23 Nisan 2021 #3 Turan777 dedi: Merhaba arkadaşlar yeni bir RAM aldım ama RAM'ı takınca ekran gidiyor sora RAM'ı çıkardım eski RAM'i takdım ekran çalışdı sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart modelinizi ve şu an takılı olan RAM'in özelliklerini yazar mısınız? Bir de aldığınız RAM'in modelini yazın. Artı 0 Eksi
Turan777 dedi: Merhaba arkadaşlar yeni bir RAM aldım ama RAM'ı takınca ekran gidiyor sora RAM'ı çıkardım eski RAM'i takdım ekran çalışdı sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Anakart modelinizi ve şu an takılı olan RAM'in özelliklerini yazar mısınız? Bir de aldığınız RAM'in modelini yazın.
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 23 Nisan 2021 #4 Anakart ile uyumsuz veya arızalı RAM. Artı 0 Eksi
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 23 Nisan 2021 #5 RAM uyumsuz büyük ihtimalle. Aynı durumu Recep Baltaş da yaşamıştı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
RAM uyumsuz büyük ihtimalle. Aynı durumu Recep Baltaş da yaşamıştı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et