RAM taktıktan sonra bilgisayar açılmıyor

Ben ilk kurduğumuz günden beri çalışırken üstünde bir ışık görememiştim ama öyle diyorsanız bu anakart kaynaklı bir problem olduğunu güçlendiriyor demek ki. Bunun da tek çözümü sanırım yenisini edinmek değil mi?

Evet fakat bir bilgisayarcıya mutlaka götürün belki de siz bir yanlışlık yaptınız elle kontrol edilmesi gereken durum olabilir.

Ben ilk kurduğumuz günden beri çalışırken üstünde bir ışık görememiştim ama öyle diyorsanız bu anakart kaynaklı bir problem olduğunu güçlendiriyor demek ki. Bunun da tek çözümü sanırım yenisini edinmek değil mi?
Kardeşim bilgisayarcıya gitmen en mantıklısı insaflı biri ise yardımcı olur anakartı direk değiştirmek hiç mantıklı değil.

O zaman emin olmak lazım, anakarta yeni sistem döşeyemeyeceğiniz için CPU ve RAM'leri yeni bir sistemde denemeniz lazım, umarım değildir ama birden fazla parça hasar görmüş olabilir.

Daha önce bilgisayarcılarda çok problem yaşadığım için kendim çözmek istemiştim ama söylediklerinize hak veriyorum. Yarın düzgün bir yer bulmaya çalışacağım. Destekleriniz için teşekkür ederim.

Tekrar tekrar yazamamak adına anakart'ımın alternatifleri için yardımcı olabilir misiniz rica etsem? Direkt alacağımdan değil ama iş buraya gidiyor gibi hissettim ve bu noktaya gelmeden önce önümü görmek için rica ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı