RAM taktıktan sonra mavi ekran SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION

İşletim sistemi
Windows 11

fenerbahceli49

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımın laptopunda 8 GB RAM vardı onu 16 GB yaptı ve oyunlarda mavi ekran vermeye başladı. Hata adı SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION.

Ramler uyumsuz olabilir, mhz ve cl değerleri uyumsuz olabilir. Ya da ram tam yerine oturmamış olabilir. Taktığınız ramle ilgili tam detaylı bilgi vermediğiniz için yardımcı olamıyorum.

Sadece oyunlarda veriyor değil mi? Laptop modelinizi ve iki RAM modelini paylaşır ve Minidump ekleyin.

Ramler uyumsuz olabilir, mhz ve cl değerleri uyumsuz olabilir. Ya da ram tam yerine oturmamış olabilir. Taktığınız ramle ilgili tam detaylı bilgi vermediğiniz için yardımcı olamıyorum.
Hocam nasıl bir bilgi vermem gerek birde benim bilgisayarım olmadığı için çok bilmiyorum.

Hocam minidump dosyanızı paylaşın yardımcı olalım Minidump Dosyalarını Paylaşın
Hocam bilgisayar benim değil.

Hocam bu arada artık sadece oyunlarda değil her zaman olmaya başladı ama laptop benim değil minidump atamıyorum.

Hocam minidump atamıyorsanız konuyu açmanızın amacı boş bu hatanın birçok sorunu olabilir.

Hocam minidump atamıyorsanız konuyu açmanızın amacı boş bu hatanın birçok sorunu olabilir.
Hocam arkadaşım bana bunları nasıl atabilir öyle bende atabilirim buraya.

Hocam denedi arkadaşım arşive ekle kısmında izin vermiyor yapmaya. @Plaxy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…