RAM Takviyesi için Öneri

Makaleler
1
Yer
Adana
Herkese merhaba. Bilgisayarım son dönemlerde çıkan oyunlarda zorlanmaya başladı, takılmalar yaşıyorum. Bunun sebebinin RAM'ın yetersizliği olduğu çok açık. O yüzden sizden RAM tavsiyesi istiyorum.
Sistem Özellikleri:
  • i5 4460
  • 4x2 8GB 1866 MHz RAM
  • GTX 970 Evga SSC
  • 1 TB harddisk (klasik olanlardan).
FPS değerleri gayet yüksek fakat takılmalar yaşıyorum (Call of Duty WWII). Oyunda RAM kullanımı 7.6'ya kadar çıkıyor ve oyun açıkken bilgisayarda işlem yapmak imkansız hale geliyor.
Bu RAM'ın yanına 4x2 veya direk 8 mi takviye etsem diye düşünüyorum. Yorumlarınızı ve marka tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle bir oyun içinde değerlere bakayım dedim cidden bu oyun GTX 970 gibi bir ekran kartını bu kadar zorluyorsa pes doğrusu. FPS bazında kasma yok fakat bellek kullanımı uçuyor. Grafik ayarlarında 2700MB bellek kullanımı gösterirken oyun için 4GBi geçmek için direniyor. RAM kullanımı zaten uçmuş oyunda "dıııt" diye ram sesi duyuyorum takılmalarda. 8 GB ram var zaten bu kullanım niye?

Bu oyunun bu kadar kaynak tüketmesi normal mi?

dfssdf.jpg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı