RAM Takviyesi mi, SSD Takviyesi mi?

Merhaba, ben geçen gün bir laptop aldım. Aldığım laptopun özellikler:
  • Geforce 920MX 2 GB ekran kartı,
  • 4GB RAM
  • i5 7.nesil
300 GB civarında yer var şu anda. Sizce bu sistemin RAM'ini 8 mi yapmalıyım, yoksa SSD mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 GB RAM yetersiz gelir. RAM öncelikli olmalı bütçe yeterse SSD alınmalı. Ama ilk olarak RAM alınmalı.

Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ekran kartının ne olduğunu biliyoruz, bence 4GB ram ve SSd alsan sana yeter. Yani 8 GB'dan fazla ram senin sistemine gereksiz olur çünkü kullanmaz o bilgisayar daha fazlasını. SSD olarak arkadaşın önerdiği Adata olabilir, ram olarak sisteminde takılı olanla uyumlu olanı al. Ekran kartın daha fazlasını istemeyecektir.

Aslında ben makine vb. işlerle ilgiliyimdir ancak ailemin korkusu var.Bilgisayar bozulur yada patlar gibi endişeleri var yoksa sıkıntı yok benim için

Ya ben bilgisayar oyun içinde zorlanmasın fps kaybı olmasın diye istiyorum zaten onun için.

RAM'iniz ile aynı özellikteki bir RAM ile AdataSU800 128 GB. İkisi 350 TL kadar tutuyor.
Birde yazma hızı ne oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…