Kaan158 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #1 PC RAM'im 8 GB'dı. Aynısından bir 8 GB daha aldım. Mavi ekran hatası vermeye başladı. Neden olabilir?
PC RAM'im 8 GB'dı. Aynısından bir 8 GB daha aldım. Mavi ekran hatası vermeye başladı. Neden olabilir?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 11 Aralık 2020 #11 Kaan158 dedi: 2 yıl önce almıştım diğerini. Genişletmek için tıkla... O zaman risk daha da artıyor. BIOS güncelleyin. Artı 0 Eksi
Kaan158 dedi: 2 yıl önce almıştım diğerini. Genişletmek için tıkla... O zaman risk daha da artıyor. BIOS güncelleyin.
KS KS Kaan158 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2019 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #12 Kayseri Mantısı dedi: O zaman risk daha da artıyor. BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Tek slotta 2 side çalışırsa öyle yaparım. Kayseri Mantısı dedi: O zaman risk daha da artıyor. BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Tek slot takınca da mavi ekran verdi sorun RAM'da sanırım. Son düzenleme: 11 Aralık 2020 Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: O zaman risk daha da artıyor. BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Tek slotta 2 side çalışırsa öyle yaparım. Kayseri Mantısı dedi: O zaman risk daha da artıyor. BIOS güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Tek slot takınca da mavi ekran verdi sorun RAM'da sanırım.