Şu görünüyor.Merhaba arkadaşlar RAM özellikleri gördüğünüz gibi. Diğer slota ekleyebileceğim uyumlu olacak en uygun RAM hangisidir? Teşekkürler.
Eki Görüntüle 2309925
Hocam ikinci bilgisayarım biraz performansı artsın dedim. Ryzen 3 3200u buna denk ucuz 4gb ram lazım şimdilik.İşlemcin nedir? tatmin edici bir performans almak istiyorsan 16 GB'a yükseltmeni öneririm.
Teşekkürler daha uygun ucuz marka varsa o da olur.Şu görünüyor.
Çift ve temiz kullanabilmen için en uygunu bu, onun dışında başka bir markanın 4 GB DDR4 2666 MHz özellikli olanlarına bakabilirsin, fiyat fazla oynamaz, xTTAvm gibi sitelere de güven olmaz.Hocam ikinci bilgisayarım biraz performansı artsın dedim. Ryzen 3 3200u buna denk ucuz 4gb ram lazım şimdilik.
Teşekkürler daha uygun ucuz marka varsa o da olur.
Teşekkürler dostum. Attığın ram bunun aynısı değil mi sipariş vereceğim. Sistemde olan ram bu.Çift ve temiz kullanabilmen için en uygunu bu, onun dışında başka bir markanın 4 GB DDR4 2666 MHz özellikli olanlarına bakabilirsin, fiyat fazla oynamaz, xTTAvm gibi sitelere de güven olmaz.
Teşekkürler dostum. Attığın ram bunun aynısı değil mi sipariş vereceğim. Sistemde olan ram bu.
valla birebir aynısı tutuyor sipariş verdim gitti. teşekkürler dostum.Eki Görüntüle 2311005
Buradaki kod ile kontrol edebilirsin, sondaki CTD de tutarsa tadından yenmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.