XxxTerminatörXxx Kilopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 71 31 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. RAM'lerim bozuk mu acaba? Böyle test yaptım bir sürü hata çıktı PC mavi ekran verip uygulamalarda çöküp duruyor zaten RAM'lerden midir sizce garantiye göndereyim mi? Markası Goodram.
Arkadaşlar merhaba. RAM'lerim bozuk mu acaba? Böyle test yaptım bir sürü hata çıktı PC mavi ekran verip uygulamalarda çöküp duruyor zaten RAM'lerden midir sizce garantiye göndereyim mi? Markası Goodram.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 31 Mayıs 2024 #2 Sorunlu RAM'leriniz. Tam tanı için Memtest86 ile test yapmanızı öneriyorum; Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Artı 0 Eksi
Sorunlu RAM'leriniz. Tam tanı için Memtest86 ile test yapmanızı öneriyorum; Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.768 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 31 Mayıs 2024 #3 İşlemci, anakart ve belleklerinin modeli nedir? Memtest64 dandik bir test Memtest86 veya TestMem5 kullan. Artı 0 Eksi
İşlemci, anakart ve belleklerinin modeli nedir? Memtest64 dandik bir test Memtest86 veya TestMem5 kullan.
KS KS XxxTerminatörXxx Kilopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 71 31 Mayıs 2024 #4 The Prodigy dedi: İşlemci, anakart ve belleklerinin modeli nedir? Memtest64 dandik bir test Memtest86 veya testmem5 kullan. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Sorunlu RAM'leriniz. Tam tanı için Memtest86 ile test yapmanızı öneriyorum; Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Şimdi 1'ini söktüm test tamamlandı hatasız herhalde 1 tanesi bozuk anakartın modeli MSI B450-M'a Pro Max RAM'ler Goodram irdm Pro 8x2 3600MHz. Artı 0 Eksi
The Prodigy dedi: İşlemci, anakart ve belleklerinin modeli nedir? Memtest64 dandik bir test Memtest86 veya testmem5 kullan. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Sorunlu RAM'leriniz. Tam tanı için Memtest86 ile test yapmanızı öneriyorum; Memtest86 ile Bozuk RAM Testi Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hataları www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Şimdi 1'ini söktüm test tamamlandı hatasız herhalde 1 tanesi bozuk anakartın modeli MSI B450-M'a Pro Max RAM'ler Goodram irdm Pro 8x2 3600MHz.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 31 Mayıs 2024 #5 XxxTerminatörXxx dedi: Şimdi 1'ini söktüm test tamamlandı hatasız herhalde 1 tanesi bozuk anakartın modeli MSI B450-M'a Pro Max RAM'ler Goodram irdm Pro 8x2 3600MHz. Genişletmek için tıkla... Bozuk olduğunu düşündüğünüz RAM'i de test edin. Artı 0 Eksi
XxxTerminatörXxx dedi: Şimdi 1'ini söktüm test tamamlandı hatasız herhalde 1 tanesi bozuk anakartın modeli MSI B450-M'a Pro Max RAM'ler Goodram irdm Pro 8x2 3600MHz. Genişletmek için tıkla... Bozuk olduğunu düşündüğünüz RAM'i de test edin.
KS KS XxxTerminatörXxx Kilopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 71 31 Mayıs 2024 #6 GFYT dedi: Bozuk olduğunu düşündüğünüz RAM'i de test edin. Genişletmek için tıkla... Reis ettim error çıktı bir sürü yine bozuk herhalde direk göndereceğim garantiye bozuk olanı. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Bozuk olduğunu düşündüğünüz RAM'i de test edin. Genişletmek için tıkla... Reis ettim error çıktı bir sürü yine bozuk herhalde direk göndereceğim garantiye bozuk olanı.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.005 Makaleler 1 Çözümler 562 31 Mayıs 2024 #7 XxxTerminatörXxx dedi: Reis ettim error çıktı bir sürü yine bozuk herhalde direk göndereceğim garantiye bozuk olanı. Genişletmek için tıkla... Evet RAM'iniz arızalı, garantiye gönderimini sağlayın muhtemelen değişim yaparlar. Artı 0 Eksi
XxxTerminatörXxx dedi: Reis ettim error çıktı bir sürü yine bozuk herhalde direk göndereceğim garantiye bozuk olanı. Genişletmek için tıkla... Evet RAM'iniz arızalı, garantiye gönderimini sağlayın muhtemelen değişim yaparlar.
KS KS XxxTerminatörXxx Kilopat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 71 31 Mayıs 2024 #8 GFYT dedi: Evet RAM'iniz arızalı, garantiye gönderimini sağlayın muhtemelen değişim yaparlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun ilginiz için. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Evet RAM'iniz arızalı, garantiye gönderimini sağlayın muhtemelen değişim yaparlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun ilginiz için.