Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 20 Ocak 2019 #21 KollarimİVerin dedi: @Zeki Alış Baksana Adamın Anakartına Invalid diyor. Çok sakat iş. Dostum Lenovonun teknik servisine ulaş Bilgisayarın modelini ve gerekli bilgileri telefon veyahut e-mail aracılığı ile gönder. Sana bu konu'da dönüş yapacaklardır umarım. Genişletmek için tıkla... Bilgileri söyleyip veya gönderip ne yapayım anakart modelini mi sorayım ? Zeki Alış dedi: Ben en son 1 yıl önce lenovonun teknik servisinde komple laptop bakımı için 70 tl vermiştim. Bende de G510 vardı. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler lenovoya sorarım.
KollarimİVerin dedi: @Zeki Alış Baksana Adamın Anakartına Invalid diyor. Çok sakat iş. Dostum Lenovonun teknik servisine ulaş Bilgisayarın modelini ve gerekli bilgileri telefon veyahut e-mail aracılığı ile gönder. Sana bu konu'da dönüş yapacaklardır umarım. Genişletmek için tıkla... Bilgileri söyleyip veya gönderip ne yapayım anakart modelini mi sorayım ? Zeki Alış dedi: Ben en son 1 yıl önce lenovonun teknik servisinde komple laptop bakımı için 70 tl vermiştim. Bende de G510 vardı. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler lenovoya sorarım.