RAM uyumu ve tavsiyesi

Kurultay66

Centipat
Crucial 8 GB Ballistix sport LT Gray 2666 MHz CL16 v1.2 RAM kullanıyorum. Bilgisayar performansından rahatsız olduğum için belki ek bir RAM işe yarar diye düşündüm. Fakat şu an kullandığım RAM piyasada maalesef yok. Aynı modelin 3000 MHz CL15 v1.35'ini alsam arada uyumsuzluk olur mu? Performans artışı sağlar mıyım? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crucial 8 GB Ballistix sport LT Gray 2666 MHz CL16 v1.2 RAM kullanıyorum. Bilgisayar performansından rahatsız olduğum için belki ek bir RAM işe yarar diye düşündüm. Fakat şu an kullandığım RAM piyasada maalesef yok. Aynı modelin 3000 MHz CL15 v1.35'ini alsam arada uyumsuzluk olur mu? Performans artışı sağlar mıyım? Teşekkürler.
8 GB günümüz için yeterli. Sorun belki RAM'de değildir. Tüm sisteminizi yazarsanız yardımcı olabiliriz.

Freakans farkı, CL değeri farkı, vatt farkı bunlar çok büyük etkenler fakat yine de stabil çalışma ihtimali yüksek ama az da olsa stabil olmama ihtimali de var ayrıca ne kadar yüksek kaliteli RAM'ler almış da olsanız son taktığınız RAM en düşük olan RAM'e uyum sağlayacaktır. Mümkünse eski RAM'lerinizin aynısını alınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı