Ailem doğum günü hediyesi olarak alışık olunmayan bir şeyi yaparak, RAM ve PSU aldık. Kısacası RAM ve PSU geldikten sonra ne yapmalıyım, kasaya takarken önemli şeyler nedir? RAM bu:
2GB RAM kullanıyorsunuz ve 8 daha takacaksınız yani Windows 10'a geçebilirsiniz bundan yana sıkıntımız yok.
Fakat format atmanız çok iyi olacak durum şöyle 2GB RAM kullandığınız için 32 bit bir işletim sistemi kullanıyorsunuz.
64 bit format yapacaksınız ki +4GB gözüksün yoksa kullanılabilir 3.97GB tarzında görüntü alırsınız yani RAM'ın tamamını kullanamazsınız.
2 GB RAM kullanıyorsunuz ve 8 daha takacaksınız yani Windows 10'a geçebilirsiniz bundan yana sıkıntımız yok.
Fakat format atmanız çok iyi olacak durum şöyle 2 GB RAM kullandığınız için 32 Bit bir işletim sistemi kullanıyorsunuz.
64 Bit format yapacaksınız ki +4 GB gözüksün yoksa kullanılabilir 3.97GB tarzında görüntü alırsınız yani RAM'ın tamamını kullanamazsınız.
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...
Hard Disk Sentinel (HDSentinel), çoklu işletim sistemi SSD ve HDD izleme ve analiz yazılımıdır. Amacı, sabit disk sürücüsü sorunlarını bulmak, test etmek, teşhis etmek ve onarmak, SSD ve HDD sağlığını, performans düşüşlerini ve arızalarını rapor...