RAM voltaj değeri uyumu

clainn

Femtopat
Daha fazla  
Selam herkese. 1.35 volt değerinde bir RAM'e bakıyorum satın almak için ama benim RAM'im ile uyumlu mudur anlayamadım. Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Kullandığım RAM bu.

xxxx.png

Alacağın herhangi bir 3200MHz RAM çok büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır. Voltaj sabit değil, anakart pasa gönlüne göre değiştirebilir bu yüzden aynı olmasına gerek yok.

Önerim part number ya da Serial number aratarak aynısından alman olur. Baktık fiyatı çok yüksek, ucuzlardan bir tane çeksen de mis gibi çalışır, bahtsız Bedevi değilsen.

Alacağın herhangi bir 3200MHz RAM çok büyük ihtimalle sorunsuz çalışacaktır. Voltaj sabit değil, anakart pasa gönlüne göre değiştirebilir bu yüzden aynı olmasına gerek yok.

Önerim part number ya da Serial number aratarak aynısından alman olur. Baktık fiyatı çok yüksek, ucuzlardan bir tane çeksen de mis gibi çalışır, bahtsız Bedevi değilsen.
Anakartım Biostar a320m. Bu arada ''Epey'' sitesinden 1.2V değerinde ramlere bakıyorum fakat rami satan siteye gittiğimde 1.35V yazıyor. Hangisi doğrudur anlayamadım.

Anakartım Biostar a320m. Bu arada ''Epey'' sitesinden 1.2V değerinde ramlere bakıyorum fakat rami satan siteye gittiğimde 1.35V yazıyor. Hangisi doğrudur anlayamadım.
Senin RAM de 1.2V değil ki? 3200MHz’de çalıştırırsan 1.35V olur. 2666MHz’de 1.2V. Ayrıca dediğim gibi, RAM’ler sabit voltajda çalışmazlar. RAM’e giden voltajı anakart ayarlar, voltaj regülatör modülü anakartta bulunur. Uygun fiyatlı 3200 MHz al geç. Fiyat farkı çok yoksa seninkinin aynısını al.

Senin RAM de 1.2V değil ki? 3200MHz’de çalıştırırsan 1.35V olur. 2666MHz’de 1.2V. Ayrıca dediğim gibi, RAM’ler sabit voltajda çalışmazlar. RAM’e giden voltajı anakart ayarlar, voltaj regülatör modülü anakartta bulunur. Uygun fiyatlı 3200 MHz al geç. Fiyat farkı çok yoksa seninkinin aynısını al.
Maalesef benim ramin stoğu kalmamış ülkede her yere baktım hiçbir yerde yok.

Bunu alıyorum o zaman en uygunu ve uyumlu olanı.
Çok teşekkür ederim, sağ olun.

Maalesef benim ramin stoğu kalmamış ülkede her yere baktım hiçbir yerde yok.

Bunu alıyorum o zaman en uygunu ve uyumlu olanı.
Çok teşekkür ederim, sağ olun.
Hocam yakın zamanda GEIL marka ram aldım 8 GB 3600 Mhz. Ben de elimdeki 4x8 GB ramleri satıp tek parça 32 alacağım. İlgilenirseniz görüşelim şayet forum kuralları gereği yasak değilse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00