RAM vs Ekran Kartı yükseltme önerisi

Makaleler
21
Yılbaşından beri toplamaya çalıştığım sistem de son parçaları alacağım. RAM 8 GB olarak kaldı ve bazen sıkıntı yaratıyor ama ekran kartını henüz alamadım. Eskisini 3.5 yıldır kullanıyorum ve ciddi sıkıntı yaşatıyor bana. Önce ekran kartı almam gerektiğini biliyorum ama sizden de fikir almak istiyorum. RAM'i kısa sürede alabilirim ama ekran kartını almak en az 3 ay sürer.

8GB RAM ile sıkıntı yaratan oyunlar belli zaten. Paranı harcama ekran kartı al. RAM'i sonra alırsın.
Zaten büyük indirim yaklaşıyor 1 ay bekle belki ikisini bir alırsın. Bu arada sistemin imzadaki mi?

Bence şu an alınabilecek en mantıklı kart 2.el 1080Ti sıfır bakıyorsan 2080. Ben bile düşünebilirim yani :D

Dalga mı geçtin? Ne 1080 Ti'si? İşlemciyi görmedin sanırım. RX 580 4 GB düşünüyorum biraz darboğaz yapacağını biliyorum o yüzden sorun yok. Amazon'da 1400 lira'ya buldum.

Hazır 11.11 de geliyorken ve yeterli paranız varken RAM almanızı öneririm. RX 600 serisinden veya 2050 Ti, 2060 gibi bir kart alabilirsiniz ilerde.

KINGSTON HX426C15FBK2/8 HyperX Fury Black DDR4-2666Mhz C15 8GB (2x4GB) DUAL (15-17-17) 1.2V Bellek - inventus

RAM'i 16 yapabilmek için sadece bundan alabilirim ve birkaç gündür indirimde. RAM aldıktan sonra FPS sorunlarım çözülmeyecek ama. RAM alırsam ekran kartını 7-8 ayda alırım sanırım.

Ayrıca 11.11 indirimleri sadece N11 sitesine ait değil değil mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı