- Makaleler
- 1
7-8 aya TL ne kadar değer kaybeder bilinmez. Yılbaşında da indirim yapıyor kimi satıcılar eğer yılbaşına kadar yeterli parayı biriktirebilirseniz ekran kartı alınabilir.
7-8 aya TL ne kadar değer kaybeder bilinmez. Yılbaşında da indirim yapıyor kimi satıcılar eğer yılbaşına kadar yeterli parayı biriktirebilirseniz ekran kartı alınabilir.
Bence de öyle yapmak daha mantıklı. Amazon her yılbaşında indirim yapıyor bildiğim kadarıyla.
Geçen Newegg'de 170 dolar mı ne yapmışlardı. Oraya da bakmanızı öneririm.Sanırım 580'i 183 dolar'dan daha ucuza indirmezler.
Asus Nvıdıa'dan şaşma.Yılbaşından beri toplamaya çalıştığım sistem de son parçaları alacağım. RAM 8 GB olarak kaldı ve bazen sıkıntı yaratıyor ama ekran kartını henüz alamadım. Eskisini 3.5 yıldır kullanıyorum ve ciddi sıkıntı yaşatıyor bana. Önce ekran kartı almam gerektiğini biliyorum ama sizden de fikir almak istiyorum. RAM'i kısa sürede alabilirim ama ekran kartını almak en az 3 ay sürer.
580 indirimde bulduysan kaçırılmayacak bir fırsat tabi ama darboğaz yapacak oyunları biliyorsundur, AM4 soketi zaten 2020'ye kadar destekli ilerleyen zamanlarda işlemcimide değiştirebilirim diyorsan güzel olur. Tabi senin kararın biz sadece öneri sunuyoruz böylede kullanabilirim diyorsan sıkıntı yok.580 indirimde ve 570'den daha ucuza geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.