RAM vs SSD ekleme

EGEMENK

Decapat
Direkt konuya gireyim. Elimde DDR 2 anakart var ve 3 GB RAM var. Maks 4 GB destekliyor. Ben de DDR2 veya DDR3 anakart alıp 4 slotlu (100-150 TL) alıp 7 GB RAM mi yapsam? 2+2+2+1 veya 8'de olabilir. Yoksa 4 GB RAM'de kalıp SSD mi kullansam mantıklı olur? Çünkü SSD'lerde bilgisayarı hızlandırıyor ve performansa etkisi var. Fakat kullanımdan çok oyun için hangisi daha iyi olur? Cevaplarınız için teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
cevaplarınız için teşekkürler.Ben bu bilgisayarı bir 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum zaten anakart alsamda ssd eklicem ilerleyen zamanlarda ama çok oyun oynayan birisi olduğum için ssd mantıklı olurmu çünkü ssd lerin kapasitesi az yani oyunları hardiske kurucam etkisi olurmu?
SSD yoksa SSD eklemek daha iyi olur. :)

4 GB RAM'de kalıp SSD eklemeniz daha iyi olur. Masaüstü performansı bu sistemde daha önemli.

Cevaplarınız için teşekkürler. Ben bu bilgisayarı bir 2 sene daha kullanmayı düşünüyorum zaten anakart alsamda SSD ekleyeceğim ilerleyen zamanlarda ama çok oyun oynayan birisi olduğum için SSD mantıklı olur mu çünkü SSD'lerin kapasitesi az yani oyunları hardiske kuracağım etkisi olur mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı