RAM yandı

Konu saçma değil verilen cevapların çoğu saçmaydı bence... Bana kalırsa yeni üyeleri forumdan soğutmak mantıksız.

Konuyu açarken kısıtlama yedikten sonra sorunumun devamını anlatamadım baştada zaten basit ve genel bir şekilde sordum aslında çalışmaz kucukte olsa onarılma ihtimali var gibi ya da daha önce RAM'i arızalanıp servise gönderip bir sekilde sorununu halleden biri olduysa hakkında bilgi almak istedim o kadar.

Konuyu açarken kısıtlama yedikten sonra sorunumun devamını anlatamadım baştada zaten basit ve genel bir şekilde sordum aslında çalışmaz kucukte olsa onarılma ihtimali var gibi ya da daha önce RAM'i arızalanıp servise gönderip bir sekilde sorununu halleden biri olduysa hakkında bilgi almak istedim o kadar.

Eğer net cevaba ulaşamadıysanız ben net bir cevap vereyim... RAM üzerinde fiziksel bir hasar yok ve yandı ise servis ürünü değiştirir fakat fiziksel bir yanma söz konusu ise voltaj kaynaklı kullanıcı hatası denir onarım veya bir işlem yapılmadan geri gönderilir ürün.

Bazı istisnalar mevcut bu konuda mesela kronik olarak entegre eriten bazı modeller mevcuttu bunlar kronik olduğundan değişim aksiyonları zamanında yapılmıştı yine bu şekilde bir sorun olsaydı servis değişim uygulayabilirdi sanırım model üzerinde kronik olarak bu şekilde bir hata ve değişim aksiyonu yok.

Sorunun RAM ya da sistemden olduğunu iyi araştırmalısınız yoksa yeni alacağınız modül de aynı şekilde yanabilir.

Bahsettiğim gibi forum üzerinde normalde bu kadar espri yapılmaz ama size denk geldi maalesef diğer soru ve sorunlarınızda sizi burada görmek isteriz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı