Çözüldü RAM yükseltme sonrası format atarken "Windows gereken dosyaları yükleyemiyor 0x80070570" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bilgisayarın RAM'i yetersizdi, 2 GB idi, 2 GB daha aldım. Ardından 64 Bit'e yükseltmek için format atmak istedim. Doğru ayarları yapıp Windows 10 1507'yi Rufus ile yazdırdım ve ardından bilgisayarı kapatıp format atmaya başladım. %17 olunca "Windows gereken dosyaları yükleyemiyor 0x80070570" hatasını veriyor. PC'yi ilk aldığımızda Windows 7 format diski vermişlerdi onunla denedim onda da %97'de aynı hatayı veriyor.

Şu an tıkanıp kaldım. Sistem yok içerisinde. Nasıl düzeltirim? RAM'lari farklı kombinasyonlarda birçok kez denedim fakat olmuyor. Çözüm var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Konu hala aktiftir ilk HDD'ye bir şekilde windows 7 yi kurmayı başardım fakat 32 bit 4 gb ramı kullanamıyorum diğer harddiske kurulum yapmaya çalıştım fakat olmuyor denediğim sistemler; Win8.1 64 bit, Win10 64 bit, Win8.1 32 bit, Win10 1507 64 bit bu sistemleri rufusa yazdırıp denedim olmadı yine aynı hatayı alıyorum.

Sorunu çözdüm sorun benim flash belleğimdeymiş 4 gb'lik SD karta Win8.1 format flashı hazırladım şuan kuruluyor "uygulamalarınız hazırlanıyor" kısmında.
Bilgisayarın RAM'i yetersizdi, 2 GB idi, 2 GB daha aldım. Ardından 64 Bit'e yükseltmek için format atmak istedim. Doğru ayarları yapıp Windows 10 1507'yi Rufus ile yazdırdım ve ardından bilgisayarı kapatıp format atmaya başladım. %17 olunca "Windows gereken dosyaları yükleyemiyor 0x80070570" hatasını veriyor. PC'yi ilk aldığımızda Windows 7 format diski vermişlerdi onunla denedim onda da %97'de aynı hatayı veriyor.

Şu an tıkanıp kaldım. Sistem yok içerisinde. Nasıl düzeltirim? RAM'lari farklı kombinasyonlarda birçok kez denedim fakat olmuyor. Çözüm var mıdır?

Tek RAM ile W7'yi kurmayı deneyin.

Şuan telefondan w8.1 32 bit yüklüyorum ventoy isimli uygulama ile yazdıracağım w7 yi deneyeceğim şimdi

W8.1 iniyor şuan telefondan yazdıracağım w7 yi deneyeceğim şimdi

W7'yi tek RAM ile kurarken format kısmında %100'e gelmeyi başardım sonra yeniden başlatıldı bilgisayar açılırken Windows 7 açılış animasyonu yarıda dondu sonra yeniden başlatıldı bilgisayara sonra bu ekran

Dosya Ekleri

• IMG_20220730_185258.jpg
    IMG_20220730_185258.jpg
    179,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Şu an telefondan W8.1 32 Bit yüklüyorum Ventoy isimli uygulama ile yazdıracağım W7'yi deneyeceğim şimdi.

W8.1 iniyor şu an telefondan yazdıracağım W7'yi deneyeceğim şimdi.

W7'yi tek RAM ile kurarken format kısmında %100'e gelmeyi başardım sonra yeniden başlatıldı bilgisayar açılırken Windows 7 açılış animasyonu yarıda dondu sonra yeniden başlatıldı bilgisayara sonra bu ekran.

HDD nizde sorun olabilir.
Diğer RAM'i sisteme takıp deneyin.

Konu hala aktiftir ilk HDD'ye bir şekilde windows 7 yi kurmayı başardım fakat 32 bit 4 gb ramı kullanamıyorum diğer harddiske kurulum yapmaya çalıştım fakat olmuyor denediğim sistemler; Win8.1 64 bit, Win10 64 bit, Win8.1 32 bit, Win10 1507 64 bit bu sistemleri rufusa yazdırıp denedim olmadı yine aynı hatayı alıyorum.

Sorunu çözdüm sorun benim flash belleğimdeymiş 4 gb'lik SD karta Win8.1 format flashı hazırladım şuan kuruluyor "uygulamalarınız hazırlanıyor" kısmında.

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı