RAM Yükseltme

semih415161

Centipat
İyi günler Intel i5-8250U işlemcim AMD Radeon 530 ekran kartım 4 GB RAM'ım var GTA 5 oyununda biraz FPS sıkıntısı var RAM'i 8 yapsam düzelme olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu arkadaşın sistemi sizin sisteminiz ile aynı sadece RAM'i 8 GB gerekli çıkarımızı siz yaparsınız.

Genel olarak işletim sistemine bir katkısı bulunmasa bile oyunda 3-4 FPS arttırabilir diye düşünüyorum. Ben 4 GB ile oynuyorum GTA Online.

bence gerekli bir 4 gb daha çünkü sadece gta5 değil diğer işlemlerde de yüksek performans istiyor hem fps farketmese bile en azından bilgisayarın daha rahat çalışır ve alıyorsan da en az 3000mHz al

bence gerekli bir 4 gb daha çünkü sadece gta5 değil diğer işlemlerde de yüksek performans istiyor hem fps farketmese bile en azından bilgisayarın daha rahat çalışır ve alıyorsan da en az 3000mHz al
3000 Mhz almasını, anakartı desteklemiyor ise doğru bulmuyorum. Gereksiz masraf yapar arada kayda değer bir fiyat farkı var.

zaten anakartı desteklemiyorsa boşuna masraftır doğru ama 2400mHz ile 3200mHz arasında dağlar kadar fark war
Tamam ama, eğer anakartı 2400 Mhz destekliyor ise zaten 3200 Mhz olan RAM, 2400 Mhz frekansında çalışacak yani 3200 Mhz olması ona bir katkı sağlamayacak. Ama eğer anakartı destekliyor ise tabii ki alabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı