RAM yükseltmek Monster Notebook

teşekkürler öncelikle yardımın için.peki bu yükseltim sonrasında nasıl bir performans artışı yaşarım,oyun oynuyorum genellikle yararı olur mu?
Elbette olur. Zaten 2020 yılında 8GB RAM modası son buldu. Artık güncel oyunlar 16GB RAM istiyor. Yararı olur yani.

@VERBİDON zaten SS'lere bakarsan takılı belleğin 2400MHz taban frekansa sahip olduğunu görürsün. Yani XMP ile yeni alacağı RAM de 2666MHz'ye çıkacak. Ben öyle biliyorum.

Yanlış Bilgilendirme
Maalesef o dediğin overclock oluyor yani olmayana zorlamak bir nevi. Ayriyetten aynı RAM bizim bilgisayarda da takılı ve içini açtığında üstünde dahi 2666 MHZ olduğu yazıyor.

Elbette olur. Zaten 2020 yılında 8GB RAM modası son buldu. Artık güncel oyunlar 16GB RAM istiyor. Yararı olur yani.

@VERBİDON zaten SS'lere bakarsan takılı belleğin 2400MHz taban frekansa sahip olduğunu görürsün. Yani XMP ile yeni alacağı RAM de 2666MHz'ye çıkacak. Ben öyle biliyorum.
Maalesef o dediğin overclock oluyor yani olmayana zorlamak bir nevi. Ayriyetten aynı RAM bizim bilgisayarda da takılı ve içini açtığında üstünde dahi 2666 MHZ olduğu yazıyor.
hocalarım,kafamı karıştırdınız şimdi hangisini almalıyım:D en yararlı olanı hangisi..

Hocam kısaca özetleyecek olursak cihazda Crucial 2666 MHZ RAM var. Ben 2400 MHZ'de uyumsuzluk sorunu yaşadım. Attığım linkteki ürünü kardeşim 4 aydır kullanıyor ve bir sıkıntı yaşamadık. Onda da Abra A5 v13.1.1 var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı