Hayaldeki ülkede üniversite için üniversiteye 3 yıl geç başlanır mı?

Enes3500

Femtopat
Daha fazla  
Üniversiteye 3 yıl geç başlayacaksınız ama hayalini kurduğunuz ülkede okuyacaksınız. Siz olsanız ne yaparsınız?

Üniversite yetişkinlik hayatının, yani asıl hayatının başlayacağı ve yön alacağı yer. Sağlam bir başlangıç için 3-5 yıl önemli değil.

Kendinize B planı da bulabilirseniz kesinlikle değecektir. Alternatif ülke, Türkiye’de okumak vb. planlar olabilir.
Lisemin ilk yıllarından beri bunu düşünüyordum ama olmaz diye çok üstüne gitmemiştim. Şimdi 18 yeni girdim bir işe gireceğim belli bir miktar para lazım onu biriktirip, dilimi belli seviyeye getirip, türkiye den de bir üniversiteye yerleşmem gerekiyor. Bu da demek oluyor zaten türkiye de bir bölüm mutlaka kazanmam lazım. B planı olarak da bu kazandığım üni den devam etmek olabilir. Tavsiyen için çok teşekkür ederim.

Orada yaşayacaksan olur.
Bende öyle düşünüyorum üniversitem bitince iş de bulursam orada buna değecektir.

Üniversite yetişkinlik hayatının, yani asıl hayatının başlayacağı ve yön alacağı yer. Sağlam bir başlangıç için 3-5 yıl önemli değil.
Yani 18 yaşında değil de 20 21 yaşında üniversiteye başlamanın çok bir önemi yok diyorsunuz doğru mu anladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı