RAM yükseltmek vs RAM kullanımını azaltmak

Mr.headshot

Centipat
Merhabalar. Ben çoğunlukla CS:GO, Valorant, GTA 5 ve Witcher 3 oynuyorum. Laptopumda 8 GB RAM var. Oyun oynamak için kullanıyorum zaten Gaming laptop laptopum. Windows 10 kullanıyorum ve Windows 10 gerçekten RAM'in yarısını yiyor(laptop kullandığım için tam olarak 8 GB değil RAM. 7, 8'ini kullanabiliyorum sadece.)Oyun oynamıyorken RAM'in 4 GB'ı Windows 10 gidiyor ve bana 3,8 kalıyor ve hatta ondan biraz daha azı kalıyor. İnternette bir sürü RAM kullanımı azaltma videosu vb. var. RAM'i 16 GB'a yükselteyim mi yok bu internetteki videolar falan onları mı uygulayayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an tatildeyim 1 ay sonra deneyip sonuçları sana atarım ama Discord vb. bir şey kullanıyorsanız size ulaşmam kolay olur.

Hocam birazcık baktım. Bence şu profesyonel mod falan fazla zor bir şeye benzemiyor birazcık bilgisayardan anlayan yapabilir gibi gözüküyor.

Buyurun DC adresim (küçük bir smurfcük34#6768). Ben de DWS yi kullandım ve 12 GB RAM'in 1.1GB'ını kullanıyor eğer Windows 10 Pro ise Windows 10 Enterprise'a geçmenizi öneririm Pro'ya göre 1GB-1.5GB daha az RAM kullanıyor prof moda gelince her kullanıcı için tavsiye etmem çünkü yanlış bir şey yaparsa sorumlu beni tutcağı için ama sizin bilginiz varsa yapın ben yapsam yaparım ama yapmaya gerek duymadım. İyi günler

Buyurun DC adresim (küçük bir smurfcük34#6768). Ben de DWS yi kullandım ve 12 GB RAM'in 1.1GB'ını kullanıyor eğer Windows 10 Pro ise Windows 10 Enterprise'a geçmenizi öneririm Pro'ya göre 1GB-1.5GB daha az RAM kullanıyor prof moda gelince her kullanıcı için tavsiye etmem çünkü yanlış bir şey yaparsa sorumlu beni tutcağı için ama sizin bilginiz varsa yapın ben yapsam yaparım ama yapmaya gerek duymadım. İyi günler.

Kimseyi sorumlu tutmam hocam siz sadece önerdiniz zaten yapamazsam benim şapşallığım olur. Size de iyi günler.
Buyurun DC adresim (küçük bir smurfcük34#6768). Ben de DWS yi kullandım ve 12 GB RAM'in 1.1GB'ını kullanıyor eğer Windows 10 Pro ise Windows 10 Enterprise'a geçmenizi öneririm Pro'ya göre 1GB-1.5GB daha az RAM kullanıyor prof moda gelince her kullanıcı için tavsiye etmem çünkü yanlış bir şey yaparsa sorumlu beni tutcağı için ama sizin bilginiz varsa yapın ben yapsam yaparım ama yapmaya gerek duymadım. İyi günler.

İstek attım efenim nickim aynı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı