RAM GPU kullanımını düşürüyor

DÜNDAR_ALEMDAR

Decapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
16 GB 1600 MHz
Ekran kartı
RX 550 4 GB
Merhaba RAM'im GPU'mun kullanımını etkiliyor. Bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu düzeltelim o zaman, cogunlukla darbogaz olmaz diyelim. Zaten ucu ucuna yetiyorken oyundan oyuna darbogaz yapabilecegini deneyimlemiş oldun.

Peki hocam bu PC'yi aldığım zaman ilk bu sorun olmuyordu sonradan bu sorun olmaya başladı bunun sebebi ne? Sonradan dediğim 1 ay sonra falan.

Hocam o kullanım ekran kart güçlü olmasından dolayı fakat benim GPU kullanımı 100'den 40'lara 30'lara aniden düşüyor sorun orada zaten.

Tekli değil 2 tane 8 GB RAM takılı.
Oyunun 2007 oynu olduğunun farkındasındır umarım. İşlemcin zayıf olduğu için büyük ihtimalle drop diyorsun. Pek yapabileceğin bir şey yok maalesef.

Oyunun 2007 oynu olduğunun farkındasındır umarım. İşlemcin zayıf olduğu için büyük ihtimalle drop diyorsun. Pek yapabileceğin bir şey yok maalesef.

Hocam 2007 oyunu zaten ekran kart ve işlemci kullanımı aşırı derece beklememeniz lazım ben bilgisayarı ilk aldığım zaman bu sorun yoktu 1 ay sonra sorun oluşmaya başladı.

Zaten sizin attığınız oyunu bende oynasam bende de sıkıntı olmadan oynarım.

İşlemci zaten fosil, RAM'in tek modül olmasında ayrıca sorun.
Fosil olması mesele değil, günümüz için çok güçsüz. Bak bu da fosil ama canavar gibi. :D
1719219662495.png

Fosil olması mesele değil, günümüz için çok güçsüz. Bak bu da fosil ama canavar gibi. :D
Eki Görüntüle 2230846

Hocam fosil sayılmaz çekirdek ve thread sayısı günümüzdeki işlemcilere kafa kafaya gider fakat i5 3470 de fosil demek saçma geldi çünkü Valorant hariç CS2 Valorant'tan daha fazla sistem isteyen oyunda hiçbir sorun olmadan oynayabiliyorum HDD de olmasına rağmen.

Hocam fosil sayılmaz çekirdek ve thread sayısı günümüzdeki işlemcilere kafa kafaya gider fakat i5 3470 de fosil demek saçma geldi çünkü Valorant hariç CS2 Valorant'tan daha fazla sistem isteyen oyunda hiçbir sorun olmadan oynayabiliyorum HDD de olmasına rağmen.
:D tamam kardeşim ne diyeyim ki kolay gelsin o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı