5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 22 Haziran 2022 #21 DARB0 dedi: Şimdi BIOS'a girdim ne yapmam lazım. Mesela girdim diyelim. Bu programı nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Downloads | AIDA64
DARB0 dedi: Şimdi BIOS'a girdim ne yapmam lazım. Mesela girdim diyelim. Bu programı nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Downloads | AIDA64
DARB0 Hectopat Katılım 12 Şubat 2022 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #22 Kdr454 dedi: Girince bakacağız ne yapacağına. Her bilgisayarın BIOS'u farklı. O yüzden dedim ya "fotoğraf çek ve buraya at" diye. Genişletmek için tıkla... Çektim büyür telefondan devam edeceğim. DARB0 dedi: Çektim büyür telefondan devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... . . DARB0 dedi: Çektim büyür telefondan devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Direk bu konuyu yok edersek güzle olur ben sildim ama tam için rahat etmedi. Son düzenleme: 22 Haziran 2022
Kdr454 dedi: Girince bakacağız ne yapacağına. Her bilgisayarın BIOS'u farklı. O yüzden dedim ya "fotoğraf çek ve buraya at" diye. Genişletmek için tıkla... Çektim büyür telefondan devam edeceğim. DARB0 dedi: Çektim büyür telefondan devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... . . DARB0 dedi: Çektim büyür telefondan devam edeceğim. Genişletmek için tıkla... Direk bu konuyu yok edersek güzle olur ben sildim ama tam için rahat etmedi.