RAM yükseltmesi sonrası mavi ekran hatası

TheKiller44

Megapat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Arkadaşlar, 2 GB DDR2 olan RAM'i 4 GB DDR2'ye yükselttim. Fakat yükselttiğimden beri ufak tefek sorunlarla karşılaşıyorum. Bilgisayar bir süre sonra kilitleniyor ve hoparlörden çok tuhaf bir ses geliyor veya bilgisayar bir süre sonra mavi ekran veriyor. Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öncelikle ramlerin sağlamlığından emin olmak lazım, bir memtest yap,anakartın özeliklerine bak istersen 4 gb desteklemiyor olabilir. Bu sorunu bazen bios update ile çözebiliyorlar.

Öncelikle ramlerin sağlamlığından emin olmak lazım, bir memtest yap,anakartın özeliklerine bak istersen 4 gb desteklemiyor olabilir. Bu sorunu bazen bios update ile çözebiliyorlar.

Hocam RAM'lerde yüksek ihtimalle sıkıntı var. Hepsiburada'dan almıştım ürünü iade ettiğim zaman param kaç gün içinde geri hesabıma yatar?

Yeni aldığın rami tek tak yani eskisini takma. Gene açılmıyorsa RAM bozuktur ama açılıyorsa PC RAM lerin frekansları uyuşmuyordur o yüzden hep aynı model RAM almayı öneriyorlar.

Yeni aldığın rami tek tak yani eskisini takma. Gene açılmıyorsa RAM bozuktur ama açılıyorsa PC RAM lerin frekansları uyuşmuyordur o yüzden hep aynı model RAM almayı öneriyorlar.

Hocam bu dediğinizi de denedim. Birinde hiç ekran gelmedi, diğer üründe ise Windows yükleniyor ekranında takıldı. İlk taktığımda bile bir sürü hata verdi. Eski RAM'i taktım bu sorun ortadan kalktı. Anakartım 800 MHz ve 667 MHz RAM'i destekliyor.

Hocam aynı marka 2 tane aldım zaten 2 GB - 2 GB olarak uyuşmama imkanı imkansız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…