Çözüldü RAM yuvasına oturmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

519552

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın arka kısmında bulunan RAM'i söktüm ve şu an takılmıyorum arkadaki RAM öndeki RAM'a göre daha rahat oturuyor ve öndeki çıkarttığım RAM yuvasına oturmuyor ne kadar zorladıysam da olmadı. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 6656C2F8-8925-4FB6-8DA6-F52BEC8069BD.jpeg
    6656C2F8-8925-4FB6-8DA6-F52BEC8069BD.jpeg
    251 KB · Görüntüleme: 74
Çözüm
Arkadaşlar parmağımı biraz acıtmış olsa da sonunda taktım söket kırılacak diye korkutum fakat parmağımın acısına değdi şu an RAM görünüyor yardımı olan herkese teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın arka kısmında bulunan RAM'i söktüm ve şu an takılmıyorum arkadaki RAM öndeki RAM'a göre daha rahat oturuyor ve öndeki çıkarttığım RAM yuvasına oturmuyor ne kadar zorladıysam da olmadı. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Teşekkürler.

RAM yuvalarına hava verin belki bir parça ya da başka bir şey kaçmıştır. Bir de takarken belli bir eğim vermeniz gerekiyor. Bu eğimi az veriyorsan ondan da girmiyor olabilir.

RAM yuvalarına hava verin belki bir parça ya da başka bir şey kaçmıştır. Bir de takarken belli bir eğim vermeniz gerekiyor. Bu eğimi az veriyorsan ondan da girmiyor olabilir.

Bir tarafa basıyorum diğer taraf dışarı çıkıyor diğer tarafa basıyorum ilk başta bastığım yer çıkıyor.

Arkadakini öne, öncekini arkaya takmayı deneyin.

Ya arkadakini de takamazsam?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı