RAM, slota oturmuyor

Eminmisiniz uyumlu RAM aldiginiza?

Evet.

Emin misiniz uyumlu RAM aldiginiza?

A863A7B2-7AF0-4CEC-A37F-7A4968929EFD.jpeg

RAM'i sokunca yamuk duruyor sarı bölümden dikkatli bakınca sol tarafa girmiyor orada bir şey var ittirsemde olmuyor.

Hocam yapacağınız şey 45 derecelik yani çapraz gibi duran bir açı ile RAM'i skora yerleştirmek. Sonra da aşağıya doğru indirirken biraz baskı uygulamak. Yapmaya korkuyorsanız ama doğru RAM aldığınıza da eminseniz bilgisayarcıya gösterin.

Dediğinizin aynısını yapıyorum. Girmiyor.

Hocam yapacağınız şey 45 derecelik yani çapraz gibi duran bir açı ile RAM'i skora yerleştirmek. Sonra da aşağıya doğru indirirken biraz baskı uygulamak. Yapmaya korkuyorsanız ama doğru RAM aldığınıza da eminseniz bilgisayarcıya gösterin.

5DC6F78C-A7ED-473F-AB5E-3241DE6992E5.jpeg

Slotun içinde bulundan giriş okuyucu RAM'e biraz küçük geliyor. Sağ tarafı giriyor sol tarafı tam girmiyor.

Emin misiniz uyumlu RAM aldiginiza?

Hocam, takarken açılı takın sonra bastırın.

Yeni aldığım RAM'i diğer RAM slotuna taktım oldu. Ama üsttekine olmadı. Diğer RAM'i de üstekine denedim yamuk duruyor.

Son düzenleme:
Dediğinizin aynısını yapıyorum. Girmiyor.

Eki Görüntüle 1548985

Slotun içinde bulundan giriş okuyucu RAM'e biraz küçük geliyor. Sağ tarafı giriyor sol tarafı tam girmiyor.

Yeni aldığım RAM'i diğer RAM slotuna taktım oldu. Ama üsttekine olmadı. Diğer RAM'i de üstekine denedim yamuk duruyor.
RAM yuvasının içine bakın içini bir kürdan ile temizlemeyi deneyin içerisinde toz olabilir buda bir çözüm değilse o slot zarar görmüştür yapacağımız bir şey yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı